Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca ile Ece Seçkin'in "Emek Hırsızlığı" Tartışması

İlgili Postlar

Işın Karaca ile Ece Seçkin’in “Emek Hırsızlığı” Tartışması

Işın Karaca geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda, yeni nesil sanatçıları kızdıracak bir açıklama da bulundu.  Sefa Cheshmberah ile yaptığı “Sevmekten Anladığım” şarkısının yeni çıkan şarkıcılar kadar dinlenmemesine oldukça sinirlenmiş olacak ki onlar hakkında “emek hırsızlığı” gibi bir yaftalamada bulundu.  YouTube’da ki tıklanma rakamlarının abartı olduğunu söyleyen Karaca , 70 milyonluk ülkede 200 milyonlu tıklanma rakamlarının gerçekleri yansıtmadığını ileri sürdü.

ECE SEÇKİN ÜSTÜNE ALINDI

Genç ve başarılı şarkıcı Ece Seçkin  Karaca’nın  “emek hırslığı”  sözü  zoruna gitmiş gibi olacak ki sosyal medya hesabından gönderme yaptı . Ece Seçkinin sosoyal medyadan yaptığı açıklama:

 

“Vallahi bıktım, billahi bıktım şu tık mevzunuzdan! Ne tıkmış arkadaş… Kendimden yaşça büyük insanlara saygısızlık yapmaktan çok çekinirim ama bugün Işın Karaca’nın hakkımda “Emek hırsızı” demesi çok gücüme gitti. 3 yıldır kaç konser yaptık, kaç şehir, kaç ülke gezdik. Bütün bunların arasına hatırı sayılır sayıda izlenen 11 video klip sığdırdık. ‘1991 doğumlu bu kız güzel işler yapıyor. Destekleyelim, arkasında duralım” demek yerine ‘Emek hırsızı’ öyle mi? Helal olsun Işın Abla. Ben seni çok seviyorum.”

 

IŞIN KARACA’DAN CEVAP GEÇİKMEDİ

Işın Karaca’dan  Ece Seçkin’in bu açıklamalarına cevap gecikmedi. Karaca da twitter üzerinden  “Abla reçetesi” başlığı ile  şu ifadeleri kullandı:

Işın Karaca ile Ece Seçkin'in "Emek Hırsızlığı" Tartışması

 

“Ece’ciğim. Sana ne aktarıldı ya da ne söylendi bilmiyorum. Çünkü ben hiçbir isim vermeden röportaj yaptım. Peki sen neden üstüne alındın? Onu da anlayamadım ya, neyse! 25 yıllık müzisyenim. Ben bir şeyi konuşuyorsam -ki boş konuşmam- kişiselleştirmeye değil, müziğe emek veren herkes için konuşuyorum. Hak ve müzisyenlerin çıkarını korumak ne zaman suç oldu? Kendi televizyon programına davet eden kim? Ben! Yere göğe sığdıramayan kim? Yine ben! Geçen haftalarda şarkını tebrik eden kim? Yine ben! Hatırlatayım istersen… Senin yürüdüğün yol doğru ise zaten üzerine alınacak bir durum yok ortada. Selametle Ece’m…”,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler