Ana SayfaDedikoduGülben Ergen, yarı çıplak poz vererek baharın gelişini kutladı

İlgili Postlar

Gülben Ergen, yarı çıplak poz vererek baharın gelişini kutladı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya üzerinden verdiği yarı çıplak pozu paylaşarak baharın gelişini kutladı. Üzerine sadece bir erkek gömleği giyen Ergen, takipçilerinden tam not aldı. İşte detaylar…

Sahnelerin sevilen ismi Gülben Ergen, sosyal medya hesabı üzerinden baharın gelişini kutladı. Üç çocuk annesi ünlü şarkıcı, havaların ısınmasını fırsat bilerek yarı çıplak poz verdi.

Sadece erkek göleği giydi

Gülben Ergen, üzerine sadece bir erkek gömleği giydi. Altında ise, hiçbir şey yoktu. Bu pozu Instagram hesabı üzerinden paylaşan Ergen, “Şubat’ı erken uğurluyorum, Mart geliyor.” notunu yazdı. Ünlü şarkıcının bu cesur paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı. Üç çocuk annesi Gülben Ergen, kusursuz fiziği ile takipçilerinden tam not aldı.

İşte o paylaşım…

Gülben ergen, geçtiğimiz aylarda iki yıl önce büyük bir aşkla hayatını birleştirdiği Erhan Çelik ile olan evliliğini sonlandırdı. Bir anda duyulan bu sürpriz haber, herkesi şoke etti. Boşanması hakkında açıklama yapmayan ünlü şarkıcı, ilk eşi Mustafa Erdoğan’dan olan üç oğlu ile birlikte yaşıyor.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler