Ana SayfaDedikoduBülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye ikinci evlilik teklifi

İlgili Postlar

Bülent Şakrak’tan Ceyda Düvenci’ye ikinci evlilik teklifi

2015 yılında evlenen Bülent Şakrak’tan eşi Ceyda Düvenci’ye ikinci kez evlenme teklifi geldi. İkinci kez anne olmak için gün sayan Ceyda Düvenci, bu anları sosyal medya hesabından duygusal bir not ile yayınladı. Detaylar haberimizde…

İkinci evlenme teklifi…

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, iki yıl önce büyük bir aşkla evlendiği kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Ceyda Düvenci’ye ikinci kez evlenme teklifi etti. Çift, evlendikleri günden bu yana mutluluklarını sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile takipçileriyle paylaşıyor. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Ceyda Düvenci, bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Benimle evlenir misin?

Elinde çiçeği ile gelen eşinin fotoğrafını çeken Ceyda Düvenci, sosyal medyada yaptığı paylaşıma “Benim gözümün ışığı… Sette takım elbise giymiş, çekim arası olunca ‘Karıma bi daha evlenme teklifi etmeye gidiyorum’ demiş çiçeklerle geldi eve… ‘Benimle evlenir misin?’ dedi. Şımarık pozlar verdi… Ölene kadar evet dedim. Her gün de derim… Bir tek sana, hep sana, ölene kadar… gözünün içi gülsün. Mutlu olun çoookkk…Kıymet bilin.” notunu ekledi.

Ekranların başarılı yüzü güzel oyuncu Ceyda Düvenci ve kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Bülent Şakrak, 2015 yılında aşklarını evlilikle taçlandırdı. Evlendikleri günden bu yana mutlulukları artan çift, şu sıralar bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Ceyda Düvenci’nin ilk evliliğinden dünyaya gelen bir kızı var.

Ceyda Düvenci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler