Ana SayfaDedikoduTürkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal evleniyor!

İlgili Postlar

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal evleniyor!

Usta sanatçı Türkan Şoray’ın Cihan Ünal’dan dünyaya gelen kızı Yağmur Ünal evleniyor. Yağmur Ünal ve sevgilisi, Şoray’ın manken ve oyuncu damat adayı Mert Öcal’a onay vermesinin arsından evlilik hazırlıklarına başladı. İşte detaylar…

Türk sinemasının Sultan olarak anılan usta oyuncusu sanatçı Türkan Şoray’ın Cihan Ünal ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yağmur Ünal, bir buçuk yıldır aşk yaşadığı Mert Öcal ile evleniyor.

Türkan Şoray’ın, son olarak Aşk Yeniden isimli dizide rol alan manken ve dizi oyuncusu Mert Öcal’a onay verdiği, baba Cihan Önal’ın da onaylaması ile evlilik hazırlıklarına başladığı iddia ediliyor.

İddialara göre; Yağmur Ünal’ın annesi Türkan Şoray ve babası Cihan Ünal’dan onay almasının ardından hemen evlenmeyi istiyor. Şoray da kızının vakit kaybetmeden evlenmesini istiyor.

Mutlu haberi sadece yakın çevresi ile paylaştığı iddia edilen Yağmur Ünal’ın düğün hazırlıklarına başladığı ve geçen yıl taşındığı Londra’da evlenmeyi planladığı iddia ediliyor. Çiftin nikah tarihi baktıkları ve en kısa sürede hayatlarını birleştirecekleri konuşuluyor. Yağmur Ünal ve Mert Öcal, bir buçuk yıldır aşk yaşıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler