Ana SayfaDizilerİsimsizler Dizisinin Yeni Oyuncuları Kimler?

İlgili Postlar

İsimsizler Dizisinin Yeni Oyuncuları Kimler?

Sezon yaklaştıkça büyük bir heyecan uyandıran İsimsizler dizisinin yeni oyuncuları ile birlikte kadronun güçlendiği açıklandı. Yapılan son resmi açıklamalar ile birlikte İsimsizler dizisinin yeni oyuncuları basına tanıtılırken, usta oyuncuların dahil olduğu dizi, bu yeni gelişmeyle birlikte beklentileri daha da arttırdı.

[irp]

İsimsizler’de Heyecan Kadroya Dahil Olan Oyuncularla Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olan ve şimdiden merakla beklenen İsimsizler dizisinde, yeni sezon çok daha iddialı geçecek. Çok güçlü bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen yeni ve usta oyuncularla güçlendirilen dizi böylece yeni dönemde de en çok konuşulan dizilerden birisi olacak.

İsimsizler Dizisinin Yeni Oyuncuları Hangi Rolde Yer Alacak?

Dizi için anlaşma sağlanan yeni oyuncular; Mert Öcal, Kürşat Alnıaçık, Berkan Şal ve Hande Soral. Özellikle güzelliği ile ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Hande Soral’ın diziye dahil edileceği dizide usta oyuncu Kürşat Alnıaçık gibi isimler yer alacak. Oyuncuların dizide canlandıracağı karakterler ise şöyle;

Mert Öcal – Tufan

Kürşat Alnıaçık – Kudret

Berkan Şal – Hatem

Hande Soral – Handan

Geçtiğimiz günlerde yapılan son açıklamalarda ise diziye dahil edilen diğer oyuncular için detaylar paylaşmıştı. Türkiye’nin önemli oyuncularından olan Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber de daha önce diziye dahil olmuştu.

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin günü değiştirilmediği gibi yayın tarihi şu an için net olarak açıklanmadı. Fakat Eylül ayı itibariyle dizinin yeni bölümüyle yayınlanması bekleniyor.

Mert Öcal Kimdir?

Kürşat Alnıaçık Kimdir?

Berkan Şal Kimdir?

Hande Soral Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler