Ana SayfaDizilerAşk-I Roman 9. Bölüm Perşembe Günü Yayınlanacak

İlgili Postlar

Aşk-I Roman 9. Bölüm Perşembe Günü Yayınlanacak

Aşk-I Roman 9. Bölümüyle 7 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan ve saat 18.45 itibariyle ekranlara gelen dizinin yeni bölümünde de yine heyecan kaldığı yerden devam edecek.

[irp]

Aşk-I Roman 9. Bölüm Olayları Neler Olacak?

Aşk-I Roman 9. bölüm dahilinde Solmaz’ın üzüntüsü bölüme damga vuracak. Nurullah ile özel bir anlaşma yapan Solmaz, bunun pişmanlığını yaşar. Fakat sözleşmeyi iptal etmeye niyetli olmayan Nurullah, sözleşmeyi öne sürerek Solmaz’ı sıkıştırmaya başlar. Solmaz ise Kaan’ın heyecanlı günlerinde bu durumu söylemek istemez ve sözleşme detaylarını saklamaya karar verir.

Dövüşlerden kendini kurtaran Kaan ise mahallede yeni bir spor salonu açar. Arkadaşları ile birlikte bu konuda hazırlıklarını tamamlayan Kaan, işleri yeniden yoluna koymanın sevincini yaşar. Salon için özel bir açılış günü düzenleyen Kaan, büyük bir ilgi görür ve bu durum onu sevindirir. Fakat açılışta Hamdi’nin de yer alması hem Kaan’ı hem de Solmaz’ı oldukça üzer ve bu durum biraz can sıkar.

Lider ise özellikle işte yaşadığı gelişmelerden dolayı oldukça mutludur. Fakat Leman tarafından düzenlenen bir yemekte İhsan’ın sözleri Lider’i şaşırtır. İhsan, Duru ile evlenmek zorunda olduklarını söyler.

Aşk-I Roman 9. Bölüm itibari ile bu olayların yaşanacağı dizi, sevenlerini yine ekran başına toplayacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren her gün haber saatinde ekrana gelen ve haber izlemek istemeyenlerin alternatifi olan dizi, oldukça beğeniliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler