Ana SayfaYaşamModaİrina Shayk Podyumu Salladı

İlgili Postlar

İrina Shayk Podyumu Salladı

İrina Shayk Podyumu Salladı

Irina Shayk New York Moda Haftası’ nda

Dünyaca ünlü yakından takip edilen Rus model Irina Shayk, New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen Philipp Plein defilesinde tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı. Rus model Irina Shayk, New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen Philipp Plein defilesinde boy gösterdi.

 

 

31 yaşındaki ünlü model, New York’ ta Hammerstein Ballroom’ da düzenlenen defilede giydiği cesur kıyafetle göz doldurdu. Shayk’ ın derin bacak dekolteli siyah elbisesi izleyenlerin beğenisini kazandı.

 

 

Hollywood’ un ünlü aktörü yakışıklı oyuncu Bradley Cooper ile olan birlikteliğinden Lea de Seine Cooper adını verdiği kızını geçtiğimiz nisan ayında dünyaya getiren Shayk, doğumdan kısa bir süre sonra verdiği kilolarıyla dikkat çekmişti. Shayk’ ın New York Moda Haftası defilesindeki görünümü, artık tamamen eski haline döndüğünü gözler önüne serdi. Shayk, bebek sonrası podyum performansından tam not aldı. Defilede, Shayk’ın yanı sıra Adriana Lima, Elsa Hosk, Brandon Lee gibi isimler de boy gösterdi.

İrina Shayk, 6 Ocak 1986,  Rusya‘da doğmuştur. Tatar asıllı olup tam adı İrina Şeyklislamova’ dır. Soyadını uzunluğu ve akılda kalması zor olduğu için Şayk olarak değiştiren güzel manken, kariyerindeki en önemli adımları 2007 yılında Sports Illustrated’ in bikini özel sayısına verdiği pozlarla attı.

Rus manken İrina Shayk, bir moda ajanı tarafından keşfedildiğinden bu yana fazla uzun zaman geçmedi. Ama o sadece 4 yılda hem ülkesinin hem de dünyanın en gözde mankenleri arasına girdi. İrina Shayk, Rusya’ nın en seksi 50 kadını arasında birinciliğe yükselen model ayrıca uluslararası en iyi model unvanına sahiptir. Daha sonra ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile daha fazla duyuran güzel manken, en son Brandley Cooper ile birlikte olmuş, çiftin geçtiğimiz aylarda da bir çocugu dünyaya gelmişti..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler