Ana SayfaDedikoduİrem Helvacıoğlu Yeni Dizisi Hakkında Konuştu

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu Yeni Dizisi Hakkında Konuştu

Tanıtımlarıyla çok konuşulan, TV8’de 6 Nisan’da ekran yolculuğuna başlayacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrol oyuncularından İrem Helvacıoğlu yeni dizisi hakkında konuştu. İşte ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun dizi hakkındaki o açıklamları;

İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan El Ele Yakalandı

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, yıl başında Yolaç Özcan’la ilişkisini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Sevgililer dün ilk kez el ele görüntülendi.

İrem Helvacıoğlu, gurme Yolaç Özcan ile yeni yılı birlikte karşılamış ve yaptığı ‘Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim’ paylaşımıyla aşkı duyurmuştu.

Sevgililer dün akşam doğum günü partisinde bir araya geldi. Özcan’ın kendisine doğum günü sürprizi yaptığını söyleyen İrem Helvacıoğlu, “Bana bugün arkadaşlarımla birlikte sürpriz hazırlamış. Ben baş başa Yemek yiyeceğimizi zannettim çok sevindim, çok teşekkür ederim. Harika giden bir ilişkimiz var, arkadaş ortamında tanıştık çok mutluyuz” dedi.

İrem Helvacıoğlu 

“Annenin Sırrıdır Çocuk” Yakında Ekranlarda

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Annenin Sırrıdır Çocuk’un başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.

İrem Helvacıoğlu’ndan Özcan Deniz Açıklaması

“Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

İrem Helvacıoğlu Yeni Dizisi Hakkında Konuştu

Dizide Defne karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, “Çekimlerimiz çok güzel geçiyor. Hepimiz çok heyecanlıyız, bu iki kadının hikayesi. Geçmişinin korkularından kaçmaya çalışan, kaçtığı korkuları ile yeniden yüzleşen ve artık bunlarla mücadele etmeyi seçen birisi Defne. Merak unsurları çok fazla olan, tüm karakterlerin sırlarının olduğu bir hikaye” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler