Ana SayfaÜnlülerİrem Helvacıoğlu'ndan Özcan Deniz Açıklaması

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu’ndan Özcan Deniz Açıklaması

‘Seni Çok Bekledim’ dizisinin erken final yapmasından sonra İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz, Instagram’dan birbirini takipten çıkmış, fotoğrafları silmişti. Helvacıoğlu, ilk kez konuştu. İrem Helvacıoğlu’ndan Özcan Deniz açıklaması geldi. İşte o açıklama;

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz Hakkında Bomba İddialar

İrem Helvacıoğlu, partneri Özcan Deniz ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Daha sonra ise Özcan Deniz’i Instagram’da takip etmeyi bıraktı.

Bu gelişme sonrası Özcan Deniz de Helvacıoğlu ile olan karelerini sildi.

Deniz ile Helvacıoğlu’nun restleşmesi, “İkili arasında tartışma mı yaşandı?” sorusunu akıllara getirdi. Ancak konuyla ilgili ikiliden henüz bir açıklama gelmedi. İkili arasındaki gerginliğin diziye yansıyıp yansımayacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz.

Özcan Deniz Kimdir?

“Onaylamak Zorundasınız”

Özcan Deniz ile başrolünde oynadığın dizi ‘Seni Çok Bekledim’, erken final yaptı. Ne söylemek istersin?

Burada reytingin düşük olmasına değil, neden düşüşe geçtiğine bakmak lazım. Muhteşem bir kadroydu, herkes işinde en iyisi olmaya çalıştı. “İşte budur” deyip karar verdiğim senaryo, olduğu gibi gitmedi. Bu da izleyiciye yansıdı. Bunu oyuncu olarak fark edip tepki gösterseniz de oynamak zorundasınız.

İrem Helvacıoğlu’ndan Özcan Deniz Açıklaması

Dizi bittikten sonra Özcan Deniz’i Instagram’da takip etmeyi bıraktığın ve birlikte tüm fotoğraflarınızı sildiğin yazıldı. Bu olayın aslı nedir?

İşin aslı yanlış biliniyor. Takipçilerimden “Özcan Deniz seni takipten çıkardı ve birlikte tüm fotoğraflarınızı sildi. Siz niye onu hala takip ediyorsunuz ve fotoğraflarını silmiyorsunuz?” diye mesajlar gelince bu olayı öğrendim. Dizi zamanında aramızda bireysel hiçbir sorun yaşanmadı ama dizinin bir gerginliği vardı. Dizi bittikten sonra bir daha hiç görüşmedik. Bu yapılan çok büyük bir saygısızlık. Fanlarım beni haberdar edince ben de takibi bıraktım ve tüm fotoğraflarımızı sildim. Bu saygısızlık karşısında başka ne yapabilirdim ki?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler