Ana SayfaDedikoduEmrullah Çalapkulu'ndan da Fıs Fıs İsmail'e Tepki

İlgili Postlar

Emrullah Çalapkulu’ndan da Fıs Fıs İsmail’e Tepki

Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı ‘Fıs Fıs İsmail’ karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı “Kadınlar tayt giymesin” ve “Metroda öpüşürsen ben devreye girerim” şeklindeki açıklamalarının büyük tepki topladı. Bu sözlere sessiz kalmayan Emrullah Çalapkuyu’ndan da Fıs Fıs İsmail’e tepki geldi.

Neler Olmuştu?

Programda Süleyman Yağcı ile Esra Sönmezer arasında tayt tartışması yaşanmıştı. Telefonla canlı yayına katılan bir kadının ‘Kocam tayt giyince bana karışıyor” sözleri ikiliyi tartışmaya itti. Süleyman Yağcı, kadınların tayt giymesini doğru bulmadığını ifade ederken Esra Sönmezer bunun doğru bir yaklaşım olmadığını savundu. “Kadınlar tayt giymesin” diyen Yağcı, “Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Her şeyin bir kuralı vardır. Aşka, sevgiye, giyinmeye karşı değilim. Demokrat bir adamım. Yeryüzünde en çekici canlı kadındır. Günümüzde öyle insanlar var ki 40-50 yaşına gelmiş bir kadın eli tutmamış. Televizyonu açıyor sizin gibi cilveli kadınlar çıkıyor. Sokağa, kafeye gidiyor cilveli kadınlar. Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksın” diye konuştu. Yağcı’nın bu sözleri üzerine Esra Sönmezer, “Yazın bikini, mayo giyiyoruz. Giymeyelim mi? Bakmayın. Siz mayo giyince biz bakıyor muyuz?” diyerek karşılık vermişti.

Süleyman Yağcı kimdir?

Emrullah Çalapkulu’ndan da Fıs Fıs İsmail’e Tepki

Son teklisi Bana Senden Bahsetme ile güzel bir başarı yakalayan Emrah Çalapkulu mesleğin zorluklarıyla nasıl mücadele ettiğini anlattı.
Her zaman inandığı yolda yürüdüğünü söyleyen Emrah, “Birilerine kötü görünmemek için inanmadığım bir şeyi savunuyormuş gibi yapmam. Her meslek gibi bu mesleğin de zorlukları var. Karakterimden ödün vermeden var olmaya devam edeceğim” dedi.
Son günlerde ‘Kadınlar tayt giymesin’ ve ‘Metroda öpüşürsen ben devreye girerim’ sözleriyle tepki çeken Süleyman Yağcı’ya da tepki gösteren şarkıcı, “Böyle talihsiz açıklamalarla kadınlar üzerinden gündeme gelip sonrasında özür dilemek ne kadar samimi? Kadınları rahat bırakın. Senin bugün laf attığın kadın birinin annesi, birinin kardeşi, birinin kızı, birinin eşi. Kimsenin buna hakkı yok. Empati yapmayı ögreneceğiz yoksa böyle özür dileterek ögretirler” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler