Ana SayfaDedikoduİrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan El Ele Yakalandı

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan El Ele Yakalandı

Bir süre önce Yolaç Özcan’la yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun aşkı belgelendi. İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan el ele yakalandı. İşte o kare;

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz Hakkında Bomba İddialar

İrem Helvacıoğlu, partneri Özcan Deniz ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Daha sonra ise Özcan Deniz’i Instagram’da takip etmeyi bıraktı.

Bu gelişme sonrası Özcan Deniz de Helvacıoğlu ile olan karelerini sildi.

Deniz ile Helvacıoğlu’nun restleşmesi, “İkili arasında tartışma mı yaşandı?” sorusunu akıllara getirdi. Ancak konuyla ilgili ikiliden henüz bir açıklama gelmedi. İkili arasındaki gerginliğin diziye yansıyıp yansımayacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz.

İrem Helvacıoğlu nasıl 20 kilo verdi?

İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan El Ele Yakalandı

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, yıl başında Yolaç Özcan’la ilişkisini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Sevgililer dün ilk kez el ele görüntülendi.

İrem Helvacıoğlu, gurme Yolaç Özcan ile yeni yılı birlikte karşılamış ve yaptığı ‘Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim’ paylaşımıyla aşkı duyurmuştu.

“Çok Mutluyuz”

Sevgililer dün akşam doğum günü partisinde bir araya geldi. Özcan’ın kendisine doğum günü sürprizi yaptığını söyleyen İrem Helvacıoğlu, “Bana bugün arkadaşlarımla birlikte sürpriz hazırlamış. Ben baş başa Yemek yiyeceğimizi zannettim çok sevindim, çok teşekkür ederim. Harika giden bir ilişkimiz var, arkadaş ortamında tanıştık çok mutluyuz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler