Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerİrem Helvacıoğlu "Kızım ve Ben" Galasına Neden Katılmadı?

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu “Kızım ve Ben” Galasına Neden Katılmadı?

İrem Helvacıoğlu, başrolünde oynadığı Kızım ve Ben filminin galasına katılmayınca, magazin gündeminde ve sosyal medyada birçok polemiğe yol açtı. 6 Nisan 2018 Cuma günü vizyona girecek olan sinema filminin; geçtiğimiz salı günü gerçekleştirilen galasında, filmin başrol oyuncusunun bulunmaması üzerine, birçok iddialar ortaya atıldı. Doğan polemikler üzerine; filmin yönetmeni Murat Gürvardar, konuyla ilgili basın bildirisi yaptı.

İrem Helvacıoğlu Kızım ve Ben Galasına Neden Katılmadı?

İrem Helvacıoğlu’nun Yeni Filmi ‘Kızım ve Ben’ Filmi 6 Nisan’da Vizyonda!

“Sen Anlat Karadeniz” dizisinin başarılı oyuncusu İrem Helvacıoğlu, bugün vizyona girecek olan sinema filmi Kızım ve Ben’in 3 Nisan Salı günü yapılan galasına katılmadı. Galada neredeyse filmin tüm oyuncuları varken, başrol oyuncusu Helvacıoğlu’nun olmaması büyük şaşkınlık uyandırdı. Hal böyle olunca da hem güzel oyuncu hakkında hem de sinema filminin yapım ekibi hakkında birçok asılsız iddialar ortaya atıldı. Konuya açıklık getirmek için filmin senaristi ve yönetmeni Murat Gürvardar’ın yaptığı işte o açıklamalar…

İrem Helvacıoğlu Kimdir? Sen Anlat Karadeniz Dizisi ‘Nefes’ Kimdir?

“Filminin hiçbir basın lansmanına da katılmadı”

İrem Helvacıoğlu’nun, başrol aldığı filminin galasına “Sen Anlat Karadeniz” adlı dizinin yoğun çekim takvimi dolayısıyla katılamadığı açıklandı. Yönetmen Gürvardar’ın bildirisinde;

Filmimizin gala tarihini iki buçuk ay öncesinden hem İrem Hanım hem de menajeri ile paylaşmamıza, yoğun dizi çekimleri nedeniyle hiçbir basın lansmanına katılmamasını anlayışla karşılamamıza, sadece galamıza katılım sağlamasının bizim için yeterli olacağını defalarca iletmemize rağmen İrem Hanım’ın, galamıza bir gün kala, katılamayacağını menajerleri aracılığı ile bizlere iletmesini ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

İrem Helvacıoğlu Kızım ve Ben Galasına Neden Katılmadı?

Kızım ve Ben Filminden İlk Fragman Geldi!

“Trabzon’da yeniden gala yapılması teklifimiz reddedildi!”

İrem Helvacıoğlu’nun galaya bir gün kala katılamayacağını haber vermesini de olumlu karşıladıklarını söyleyen Gürvardar; dizi çekimlerinin aksamaması ve güzel oyuncaya destek olmak için ekipçe Trabzon’da yeni bir gala daha yapmayı teklif ettiklerini, fakat kabul edilmediğini bildirdi.

Osman Sınav’dan Olumsuz Yanıt!

 “Sen Anlat Karadeniz” dizisinin yönetmeni Sevgili Hocam Sayın Osman Sınav’ı bizzat arayarak, kendisinden anlayış göstermesini rica ettim. Ancak maalesef, olumlu bir yanıt alamadım.

Başrolünde oynadığı filmin galası ile ilgili hiçbir sosyal paylaşım ve bilgilendirme yapmamış!

Durumla ilgili olarak usta yönetmen Sınav’dan, Helvacıoğlu’nun bizzat kendisinin özel izin istemesini talep ettiklerini de ifade eden Gürvardar;

İrem Hanım’ın bunu yapamayacağını belirttiği ve yine taleplerine rağmen, kendisine ait hiçbir sosyal medya platformundan, başrol aldığı filminin galasıyla ilgili herhangi bir paylaşım ve bilgilendirme yapmadığını” da ifadelerine ekledi. Yönetmen Murat Gürvardar, konuyla ilgili takdiri kamuoyuna bıraktıklarını bildirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler