Ana SayfaDedikoduBir Hayranı Ahmet Kural’a Sıla’yı Sordu!

İlgili Postlar

Bir Hayranı Ahmet Kural’a Sıla’yı Sordu!

Bir Hayranı Ahmet Kural’a Sıla’yı Sordu!

“Ailecek Şaşkınız” filmi için şehir şehir dolaşan Ahmet Kural geçtiğimiz günlerde bir sinema salonunda filmini izlemeye gelen hayranlarının sorularını yanıtladı. Herkesin sorularına cevap veren ve bol bol fotoğraf çekilen Ahmet Kural’ın hayranlarından birisi Sıla’yı sorunca yakışıklı oyuncu bakın ne cevap verdi…

“Neden Ayrıldınız Çok Yakışıyordunuz”

Ahmet Kural ve Sıla ayrılığının ardından aylar geçse de konu gündemde kapanmış değil. Başladıkları gibi bitirmeleri de sürpriz olan ikilinin hayranları onları hala birlikte görmek isteyince her gördükleri yerde konuyu açmaya meyilli oluyorlar. Ahmet Kural, ayrılığının ardından vizyona giren Ailecek Şaşkınız filmi ile uğraşmakta.

Geçtiğimiz günlerde hayranları ile bir AVM’de buluşan Murat Cemcir ve Ahmet Kural sıkı bir muhabbet içerisindelerdi. Hayranları ile bol bol fotoğraf çekilen ikili, kendilerine yöneltilen soruları da özenle cevapladılar. Soruları cevaplarken hayranlarından biri Ahmet Kural’a “Sıla ile neden ayrıldınız çok yakışıyordunuz” sorusunu sordu. Soru karşılığında şaşkınlığını gizleyemeyen Ahmet Kural esprili bir dille “otur cevap yok” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler