Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın kediciğinden, Hatay ziyareti yapan Cumhurbaşkanı ve sanatçılara tam destek!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın kediciğinden, Hatay ziyareti yapan Cumhurbaşkanı ve sanatçılara tam destek!

Kedicik Gülşah Güçyetmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Hatay’da karakol ziyareti yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sanatçılara destek oldu. Ünlü kedicik, paylaşımına “Boş eleştirilere kimse kulak asmayın” diye bir not ekledi. Detaylar haberimizde…

Afrin uçağına binmekten son anda vazgeçen 25 sanatçı var!

Kedicikten tam destek

Adnan Oktar’ın popüler kediciklerinden biri olan Gülşah Güçyetmez, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde Hatay’daki Oğulpınar Sınır Karakolu’nda askerlere moral vermek amacı ile giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda sanatçının fotoğrafını paylaşarak “Çok güzel bir görüntü. Afrin operasyonuna destek veren bütün sanatçılarımızı ve değerli insanları tebrik ediyoruz. Boş eleştirilere kimse kulak asmasın, bu görüntü mükemmel.” şeklinde bir not yazdı. Kedicik Gülşah Güçyetmez, bu paylaşımı ile Cumhurbaşkanı ve sanatçılara verdiği desteği ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sanatçıların Hatay’a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Afrin’de 52 şehidimiz var. Yüzlerce yaralımız var. 52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir güruh, davul – zurna – klarnet… Bir ülkenin değerleri vardır. Bulunduğunuz apartmanda bir kimse hayatını kaybetmişse televizyonu bile açmazsınız, gürültü yapmazsınız, yemek yapar götürürsünüz. Bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç, bir de Yaylalar şiirini söyle.” şeklinde konuşmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin ardından , hedef olan sanatçılar ortak bir açıklama yaynlamıştı. O açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamaları en güçlü biçimde kınıyoruz.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partinin genel başkanının, Afrin’de terör örgütleriyle göğüs göğüse çarpışırken silah arkadaşlarını kaybeden kahraman askerlerimize yönelik bir ziyaretten neden rahatsız olduğunu anlamakta güçlük çekiyoruz.

Ana muhalefet liderinin, askerlerimize moral vermek için sınıra giden sanatçıları ne amaçla tahkir ettiğini anlamakta güçlük çekiyoruz.

Bu vesileyle Sayın Kılıçdaroğlu, bölgeye gitmekten neden imtina ettiğini Türk milletine açıklamalıdır.

Ordumuzla ve milletimizle bir bütün olmaktan gurur duyan sanatçılar olarak Sayın Kılıçdaroğlu’nun hakaretamiz açıklamalarıyla ilgili suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz.

İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Yavuz Bingöl, Cengiz Kurdoğlu, Mustafa Sandal, Coşkun Sabah, Ahmet Şafak, Esat Kabaklı, Alişan, Seda Sayan, Altay, Deniz Seki, Arif Susam, Hande Yener, Muazzez Ersoy, Şafak Sezer, Hülya Koçyiğit, Elif Buse Doğan, Hakan Peker, Serkan Çağrı, Elif Karlı, Burcu Kıratlı, Emel Müftüoğlu, Ceyhun Çelikten, Necati Şaşmaz, Cahit Kahyaoğlu, Osman Albayrak, Ümit Yılmaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler