Ana SayfaDedikoduİrem Derici'nin Cinsel Hayatını Birde Şarkı Sözüyle Dinleyin!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Cinsel Hayatını Birde Şarkı Sözüyle Dinleyin!

Ünlü popçu İrem Derici Twitter’da yayınlanan “Cinsel hayatını şarkı sözü ile anlatın” adlı paylaşıma yaşadığı cinsel hayatının tarifini verdi. İrem Derici’nin Cinsel Hayatını Birde Şarkı Sözüyle Dinleyin!

İrem Derici’nin Hesabına Para Yağdı..Bakın O Nereye Harcadı!

İrem Derici’nin Cinsel Hayatını Birde Şarkı Sözüyle Dinleyin!

Korona virüs salgını sebebiyle konserleri iptal olduğu için evinde olan İrem Derici, sosyal medya sayfalarından yayınladığı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam ediyor. Her zaman dobra açıklamalarıyla bilinen İrem Derici, twitter sayfasından tek cümlelik olan Perişanım adlı şarkının sözüyle cinsel hayatını tarif etti. İşte İrem Derici’nin Cinsel Hayatı..

İrem Derici: “Ne Tadım Kaldı Ne İştahım”

Yetenekli isim, bir içerik paylaşım platformunun Twitter’dan yaptığı “Cinsel hayatınızı bir şarkı sözü ile anlatın” paylaşıma suskun kalamadı. Ünlü şarkıcı, cinsel hayatıyla alakalı “Perişanım, ne tadım kaldı ne iştahım” şeklinde ifade etti. İrem Derici’den Cinsel Hayat tarifi geldi..

İrem Derici kimdir?

İşte İrem Derici’den Şarkı Sözüyle Cinsel Hayat Tarifi;

İrem Derici'den Şarkı Sözüyle Cinsel Hayat Tarifi

İrem Derici’den Şarkı Sözüyle Cinsel Hayat Tarifi

“Iban Veriyorum, Para Yollayın, Müziği Valla Bırakırım!”

İrem Derici geçtiğimiz hafta Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan’ın instagram canlı yayına bağlantı kurarak konuk olmuşdu. İrem Derici’ye, “10 milyon liram olsa müziği bırakırım” ifadeleri hatırlatılınca, konu hakkında konuşan ünlü şarkıcı, “Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım” sözlerinin ardından iban hesap numarasını canlı yayında bildirmiş hatta “Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum? ifadeleriyle şaşkınlığını gizleyememişti.

İrem Derici, Seren Serengil Ve Bircan Bali Birbirine Girdi! Flaş İfşalar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler