Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Kaprisli Yorumlarına Sert Cevap

İlgili Postlar

İrem Derici’den Kaprisli Yorumlarına Sert Cevap

Geçtiğimiz günlerde  konser için  Almanya’ya giden İrem Derici, Frankfurt’taki SV Wiesbaden 07 Spor Kulübü ve kanserli çocuklar yararına Eleganz Festsaal Mainz adlı mekanda düzenlenen gecede mekanı beğenmeyince sahne almaktan vazgeçtiği, Menajeri aracılığıyla organizatörlere “Burayı beğenmedim, ahır gibi yerde sahneye çıkamam” dediği öne sürülen Derici’yi bekleyen mekandaki yaklaşık 400 kişi şarkıcıyı ıslıklarla protesto ettiği yönde çıkan habere İrem Derici’den  sert bir cevap geldi.

YAZIK SİZİN İNSANLIĞINIZA !

Hakkında çıkana yalan  haberlerden sonra sessizliğini bozan İrem Derici sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerine haberin doğru olmadığını açıkladı. Olayın gerçek yüzünü anlattığı yazıyı  “hakkımda çıkan yalanın daniskası haberlerle alakalı ! oğlum çok yanlış kayaya çarptınız ” açıklamasıyla paylaşan şarkıcı fotoğrafı yorumlara kapatmayı ihmal etmedi. İşte Dericinin paylaşımı ;

 

 

“Fitil fitil getireceğim çamur atmaya çalışan , yalan haber yapan herkesin burnundan ! Bir de kanserli çocuklar diye yalan sallayıp onları kullanıyosunuz ha ! Yazık sizin insanlığınıza ! Bu bir futbol takımı gecesiydi . Prova ve kontroller için mekana gidildiğinde sözleşme şartlarının hiçbirinin gerçekleşmediği görüldü,  sahne, ses, ışık vs. Ve çok normail olarak iş iptal edildi. Kimseyle bir diyaloğum olmamasına rağmen ağzımdan çıkmamış sözleri söylediğimi iddia eden şeref yoksunları bakın buraya ! Hukuk karşısında ne yapacaksınız çok merak ediyorum! Başınıza bela aldınız, kul hakkı yemek , çamur atmaya çalışmak neymiş gösterceğim hepinize !”

 

PARAYI İADE ETMEDİ HABERLERİ YAPILMIŞTI

Gecede sahne almak için 15 bin 500 euro’luk (60 bin lira) ücreti peşin alan Derici, daha sonra ise Scala Night Club’da konser verdi. Derici’nin sahneye çıkmamasından dolayı davetlilere 25 euro’luk (100 lira) bilet ücretleri iade edilirken geceye başka müzisyenlerle devam edildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler