Ana SayfaDedikoduİzdivaçta Serkan'dan Hanife'ye çağrı: "Geri dön"

İlgili Postlar

İzdivaçta Serkan’dan Hanife’ye çağrı: “Geri dön”

Sürpriz bir şekilde izdivaç programına veda eden popüler gelin adayı Hanife hanıma, eski damat adayı Serkan beyden sürpriz çağrı geldi. Damat adayı Serkan bey, Hanife hanıma “Geri dön” çağrısı yaptı ve herkesi şoke etti. İşte detaylar…

Star TV ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında şoke eden bir gelişme yaşandı. Sık sık ilginç olaylar ile gündeme gelen programın gözde damat adaylarında Serkan bey, programa veda eden Hanife hanıma seslenerek “Dön” çağrısı yaptı.

Anna hanımdan sürpriz aşk itirafı…

Programda bir süre önce damat adayı Serkan beye talip olarak gelen gelin adayı Anna hanım, başka bir damat adayı Ali beyden hoşlandığını itiraf ederek Ali beye talip olduğunu açıkladı. Herkesi bir anda şoke eden bu itirafa tepki gösteren damat adayı Serkan bey, Anna hanımın duygularının gerçek olduğuna inanmadığını dile getirdi.

Serkan beyden de bomba gibi bir itiraf geldi…

Anna hanımın bu itirafının ardından bir itiraf da Serkan beyden geldi. Serkan bey, bir süre aşk yaşadığı ve kısa bir süre önce yollarını ayırdığı programın popüler gelin adayı Hanife hanıma “Geri dön” çağrısı yaptı ve herkesi şoke etti. Serkan bey Hanife hanım için “Onunla da olmuyor, onsuz da olmuyor” dedi. Şimdi gözler Hanife hanıma çevrildi. Hanife hanımın vereceği cevap merakla bekleniyor.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler