Ana SayfaDedikoduDonald Trump, kızını başkanlığa mı hazırlıyor? İşte dedikoduları alevlendiren fotoğraf!

İlgili Postlar

Donald Trump, kızını başkanlığa mı hazırlıyor? İşte dedikoduları alevlendiren fotoğraf!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya gelen Amerika Başkanı Donald Trump, buluşmada koltuğunu Ivanka Trump’a bıraktı. Bu durum Trump hakkında daha önceden de ortaya atılan “Kızını başkanlığa hazırlıyor” dedikodularının yeniden alevlenmesine neden oldu. Detaylar haberimizde…

Amerika Başkanı Donald Trump ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau bir araya geldi. İki lider buluşmalarında kadınlar hakkında düşüncelerini paylaştı. Görüşmeyi sembolize etmek için ise koltuğa Ivanka Trump oturtuldu. Buluşmanın dikkat çeken detayı Trump’ın kızı Ivanka’nın Başkanlık koltuğuna oturarak ikili ile fotoğraf çekilmesi oldu.

İki liderin bir araya gelmesinin sonrasında fotoğraf çekimi yapıldı. Ivanka Trump, Amerika Başkanı babası Donald Trump’ın koltuğuna oturarak poz verdi. Ivanka Trump, bu pozu sosyal medya üzerinden de paylaştı. Trump, paylaşımının altına “İki dünya liderlerinin gündeminde kadınların önemi vardı.” notunu düştü.

Donald Trump’ın koltuğuna kızı Ivanka Trump’ı oturtması, daha önceden de gündeme gelen “Kızını başkanlığa mı hazırlıyor?” dedikodularının yeniden alevlenmesine neden oldu.

Ivanka Trump’ın başkan koltuğuna oturduğu, dedikodulara neden olan Amerika Başkanı babası Donald Trump ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau o fotoğraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler