Ana SayfaDedikoduTolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Evlendi!

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Evlendi!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, iki yıldır aşk yaşadığı Arnavut sevgilisi Almeda Abazi ile evlendi. Çift, aşklarının başladığı Los Angeles’da nikah masasına oturdu. İşte detaylar…

İki yıldır dolu dizgin aşk yaşayan, mutlulukları ile göz dolduran ünlü çift Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, dünya evine girdi. Kısa bir süre önce kız isteme töreni ile gündeme gelen ve aşklarını evlilik yolunda ilerlettiklerinin sinyalini veren Sayışman ve Abazi çifti, dün nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirdi.

AŞKLARININ BAŞLADIĞI LOS ANGELES’DA HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER…

Evlilik hazırlıklarını büyük bir hızla tamamlayan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, aşklarının başladığı Los Angeles’da evlenmeyi tercih etti ve geçen hafta düğün hazırlıkları için Amerika’ya uçtu.

DÜN EVLENDİLER…

Sayışman ve Abazi çifti, Almeda Abazi’nin de doğum tarihi olan 13 Şubat’ta nikah masasına oturdu. Çiçeği burnunda çift, henüz bir düğün pozu paylaşmadı. Ancak, damat Tolgahan Sayışman sosyal medya hesabı üzerinden bekarlığa veda pozu yayınladı ve paylaşımına son derece romantik bir not düştü.

Tolgahan Sayışman, Instagram hesabı üzerinden yayınladığı bir fotoğrafının altına “Bir insanı gerçekten sevmek, o kişinin gülümsemesini gündoğumuna benzetmektir. Yaradanın tüm güzelliklerini size hatırlatan insanı yakalamak ayrı bir lutuf. Allah herkese beraber elele yaşlanacağı,zaman yapraklarını hayatından sevgiyle dökebileceği insanlarla birlikte olmayı nasip etsin.Bu paylaşımım da bekarlığa veda post’u olsun.” notunu yazdı.

TOLGAHAN SAYIŞMAN’IN BEKARLIĞA VEDA ETTİĞİ O PAYLAŞIMI…

Tolgahan Sayışman kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler