Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den Takipçisine Şok Yanıt!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Takipçisine Şok Yanıt!

Şarkılarıyla sevenlerini kimi zaman coşturan kimi zaman da duygusal anlar yaşatan güzel şarkıcı İrem Derici sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarlada adından sıkça söz ettiren ünlüler arasında Kadınlar Günü ‘nde yaptığı paylaşımda bir takipçisinin yaptığı yorum olay etkisi yarattı.

Estetik Tartışması!

Sahnede çekilen fotoğrafını paylaşan şarkıcı, “Güçlü kadın olmayı ben seçmedim ki… Sürekli güçlü olmak zorunda bırakıldım. İşte bu yüzden şimdiki eyvallahsız tavrım kimseyi gücendirmesin! 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun!” dedi. Bunun ardından takipçisi “Fazla estetikten başka bir ünlüye benzemişsin he. Abarttın estetiği. Hani kendinle barışık, güçlü kadın imajı? Yerle yeksan…” yorumunu yaptı. İrem Derici ise takipçisine yanıt olarak “Küfretti oluyor sonra… 20 kilo aldım… Ondan değişti yüzüm” yanıtını verdi.

Aşk Bacayı Sardı! Bakın İrem Derici’nin Sevgilisi Kimmiş?

Türkiye’nin En Çok Alay Edilen Kadınıyım!

Derici, geçtiğimiz günlerde siber zorbalığa uğrayan Aslı Bekiroğlu’na “Türkiye’nin sanırım en çok linç yiyen, en çok dalga geçilen, alay edilen kadınlarından biriyim…” diyerek destek olmuştu. Sosyal medya da paylaşımları olay etkisi yaratan güzel şarkıcı İrem Derici konuşulan ünlüler arasında.

İrem Derici Sevgilimi Elde Etmek İçin Çok Uğraştı!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler