Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Şaka Gibi Ev Açıklaması Geldi!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Şaka Gibi Ev Açıklaması Geldi!

Önceki gün stüdyo çıkışı objektiflere yakalanan ünlü şarkıcı İrem Derici, magazin muhabirleriyle kısa bir röportaj gerçekleştirdi. Kazandığı paraları kliplerine harcadığını söyleyen İrem Derici, Eviyle ilgili öyle bir şey söylediki, Magazin basını bile şaşırdı! Detaylar Haberimizde..

İrem Derici’nin Makyajsız Hali, Takipçilerini Hayal Kırıklığına Uğrattı!

Şarkılarından Milyonlar Kazanan İrem Derici’den Şaka Gibi Ev Açıklaması!

Ünlü Şarkıcı İrem Derici önceki gün stüdyo çıkışı görüntülendi. İrem Derici kendisini bekleyen magazin muhabirlerin kırmayarak sorularını yanıtladı. Her şarkısı listelerde birinci olan İrem Derici, bütün kazancını klipleri için masraflara harcadığını bu sebebplede başını sokacağı bir evinin olmadığını söyledi.

İrem Derici kimdir?

“İşime Yatırım Yapa Yapa Bir Hal Oldum.”

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı İrem Derici özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaparak konuştu ve  “İşime yatırım yapa yapa bir hal oldum. İleride albümlerinden prefabrik ev yapacağım. Ben işletmeden anlamam. Ticaretten hiç anlamam. Pazarlık bile yapamam. Annem bana çok kızıyor ’31 yaşına geldin, bir evin bile yok. Paraları kliplere saçıyorsun.’ diyor. Senin evinde benim bir odam var mı? Tamam problem ne. Dünyanın bin bir türlü hali var’ diyorum.” dedi.

İrem Derici’den “Yanlış Alarm” Klibi

“Başımı Sokacak Evim Yok!”

İrem Derici, ‘Hayat akıyor. Ben akıntıya dur diyemem ki… Ben seyyah gibi bir kadınım. Bir ev alırsam oraya tutulup kalmak zorunda kalacağım. Başımı sokacak evim yok. Annemin evinde bir odam var. Gider orada kalırım.”  açıklamalarında bulundur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler