Ana SayfaÜnlülerİrem Derici 'den Lider Şahin'e Cevap!

İlgili Postlar

İrem Derici ‘den Lider Şahin’e Cevap!

Usta Sanatçı Selami Şahin‘in oğlu Lider Şahin, Hürriyet’ten Tülay Demir’in sorularını yanıtladı. Özel hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Lider Şahin’e İrem Derici’den yanıt gecikmedi. İşte detaylar haberimizde..

Lider Şahin Kimdir?

Lider Şahin Röportajında İrem Derici Açıklaması

Tülay Demir ile yaptığı röportajda özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Şahin Ben hayatıma giren insanları ünlü ya da ünsüz olarak görmüyorum. Öyle bir şey yok, kalbime, gönlüme uygun insanla bir şeyler paylaşmak isterim dedi.

Tülay Demir’in ‘İrem Derici desem şimdi…’ sorusuna
Lider Şahin ‘İrem her şeyden önce çok iyi bir arkadaş. Ben yaşadığım ilişkileri zaten öncelikle arkadaşlık üzerine kuruyorum. Önce iyi arkadaş olmalı, birbirimizi iyi dinlemeli, birbirimize emek vermeliyiz. İrem de böyle bir kadın. Onunla çok güzel bir birlikteliğimiz oldu’ dedi.

Ne kadar sürdü birlikteliğiniz sorusuna ise ‘1 sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi’ diyerek yanıt verdi.

Lider Şahin Burcu Binici’yle Yakalandı!

İrem Derici’den Yanıt Gecikmedi

İrem Derici, eski sevgilisi Lider Şahin’in röportajda söylediklerini öğrendikten sonra sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. “O zor hatırladığın ilişki sayesinde veriyorsun o röportajı da haydi neyse” şeklinde paylaşım yapan Derici dikkatleri üzerine çekti.

Lider Şahin İrem Derici ile yaşadığı ayrılık sonrası Didem Soydan’la 6-7 ay süren bir beraberlik yaşamıştı. Röportajda Şahin Didem Soydan için ise ‘Dostane bir şekilde yollarımızı ayırdık. Hâlâ görüşüyoruz. Dostluğumuz bakidir. Bir şey olsa hemen yardımına koşarım’ dedi.

Didem Soydan Kimdir?
 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler