Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu’nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

İnsanlık Suçu dizisi için geri sayım başlamış bulunuyor. Kanal D ekranlarında, yayın hayatına hazırlanan İnsanlık Suçu; bu hafta, son bölümüyle ekranlara gelecek olan ‘Gülizar’ dizisinin yerine başlayacak.“Kiralık Aşk” ve “İlişki Durumu: Karışık” dizilerinin yönetmeni Barış Yöş’ün, yeni filmi olan İnsanlık Suçu haftaya cumartesi günü izleyicilerle buluşacak.

İnsanlık Suçu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yapımını Pastel Film’in üstlendiği dizi filmin başrollerinde; Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. İddialı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizi film, 31 Mart Cumartesi akşamı Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.

İnsanlık Suçu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

Gizem Karaca Kimdir?

İnsanlık Suçu Dizisinin Hikayesi Nasıl?

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal (Kaan Yıldırım), garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir.

İnsanlık Suçu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kaan Yıldırım kimdir?

Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e, İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek, sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar. Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in (Ahmet Mümtaz Taylan) ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle, Cemal’in aklı iyice karışır.

İnsanlık Suçu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

Annesi Hülya (Laçin Ceylan), yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu, Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır.

İnsanlık Suçu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

Deniz Uğur kimdir?

Laçin Ceylan Kimdir?

İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya (Gizem Karaca) âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır.

İnsanlık Suçu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu!

Serkay Tütüncü Kimdir?

Melike İpek Yalova Kimdir?

Ne var ki peşini bırakmayan günahları, onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır…

İnsanlık Suçu, 31 Mart Cumartesi saat 20.00’de Kanal D’de!

https://www.youtube.com/watch?v=ZitoSEsI2vc

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler