Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu'nu kurtaracak formül işe yaracak mı?

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu’nu kurtaracak formül işe yaracak mı?

İnsanlık Suçu dizisi, Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden. Kanal D ekranlarının iddialı dizilerinden olacağı konuşulan dizi, izleyici tarafından aradığı ilgiyi bulamadı. Dizi ile ilgili nasıl bir yol izleneceği de merak konusu. İnsanlık Suçu dizisi 5. bölümü izleyicilerle buluştu. Bu bölümün diğerlerinden farkı ise senaristin değiştiği ilk bölüm olmasıydı. Can Sinan’ın senaristlikten, başka bir göreve geçtiği dizi bundan sonra Vilmer Özçınar ve Nalan Mert Savaş’ın senaristliğine teslim edildi. Bu ikilinin yazdığı ilk bölüm olması nedeniyle 5. bölümde farklı bir lezzet bekleyen izleyiciler açısından çok da olumlu karşılanmadı. İşte detaylar…

İnsanlık Suçu dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı! Dizi final yapmaktan kurtulabilecek mi?

İnsanlık Suçu Bekleneni Veremedi!

Dizi ilk bölümü istenilen reytingler elde edemese de 2., 3. ve 4. bölümlerde çıkış sergilemişti. 5. bölümde gelen senarist değişikliğinin nasıl etkileyeceği izleyiciler tarafından merak konusuydu. Fakat bu değişikliğin 5. bölüme pek de yansımadığını gösteriyor. Hikayenin yol almadığı eleştirileri yapılırken, kurtuluş için de farklılıklar yapılması gerekiyor.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Diziyi Yeni Senaristler Kurtarabilecek Mi?

Dizinin yeni senaristleri genel hikayeyi Suna-Cemal-Cevher üçgeni etrafında konuları bağlıyor. İzleyiciler ise bu durumdan memnun değil. Başka memnun olmadığı konularda var tabi. Kaan Yıldırım’ın başarıyla canlandırdığı Cemal karakterinin sürükleyici olmadığı eleştirisini izleyiciler sosyal medyada dile getirmişlerdi. Cemal karakterinin birçok izleyicisini sıkmaya başladığını, ancak izleyiciler aynı Cemal’i Suna ile olan sahnelerde izlerken çok daha keyif aldıklarını söylüyorlar. İki karakterin aşkı ilerleyen bölümleri olumlu etkileyebileceğini düşünüyorlar. Bakalım dizi reyting galibiyetinde nasıl yol alacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler