Ana SayfaDizilerAvlu’da büyük olay! Ecem Avlu'ya nasıl geldi? Kudret'in savaş planı ne? Avlu'da...

İlgili Postlar

Avlu’da büyük olay! Ecem Avlu’ya nasıl geldi? Kudret’in savaş planı ne? Avlu’da bu akşam neler olacak?

Avlu dizisinin bu akşam yayınlanacak olan  yeni bölümünde kıyamet kopuyor. Deniz’in kızı Ecem’in Avlu’da ne işi var? Ecem, Avlu’ya nasıl girdi? Alp’le görüşmesi başına nası bir bela açacak? Deniz ve Azra’nın işbirliği Kudret’e savaş planı yaptırtıyor. Kudret, Azra ve Deniz’e ne yapacak? İntikamını nasıl alacak? Peki, takımındakilerin kendisini sırtından vurduğunu düşünen Azra, en yakını sandığı arkadaşlarına nasıl bir ceza verecek? Detaylar haberimizde…

Avlu’da yeni dönem! Deniz evrim geçirecek!

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisi, bu akşam 6. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Avlu’nun yeni bölümünde, heyecanlı anlar yaşanıyor. Azra ve Kudret arasındaki savaş hızla büyürken, savaşa yeni dahil olan Deniz tehlikeli bir tutum sergiliyor.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu dizisinin 6. yeni bölümünde neler olacak?

Dizinin yayınlanan 6. bölüm 2. fragmanında, Deniz’in kızı Ecem’in Kudret’in oğlu Alp ile yakınlaşıyor. Aralarında bir aşk ilişkisi başlıyor. Bu yakınlaşma tehlikeli bir hal almaya başlıyor. Kudret, oğlunun Deniz’in kızına aşık olma ihtimalini bile düşündükçe, oğlunu Ecem’den nasıl kurtaracağını düşünmeye başlıyor.

Azra, yeni olmasına rağmen kendisine bu kadar sadık ve güvenilir olan Deniz ile yakından ilgileniyor. Bu Deniz’e daha da güç veriyor. Deniz ve Azra güçlerini birleştirerek Kudret’e meydan okuyor. Ancak, Kudret’te boş durmuyor. Azra ve Deniz’i bitirmek için hain planlar yapmaya başlıyor.

Kudret’in adamları tarafından öldüresiye dövülen Deniz, gözünü açtığı anda karşısında gördüğü Azra’ya Kudret’in ‘matkap’ planını söylüyor. Bunu duyan Azra, avluya gidip kendi tarafında sandığı arkadaşlarına hesap soruyor. Jale ve Dudu’nun matkap planından haberdar olduğunu anlayan Azra, büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Azra, Kudret’in ipini çekmeye hazırlanıyor.

Oktay’ın Özlem’e yakınlaşması yeni bölümde iyice göze çarpacak. Özlem her ne kadar kendini çekmeye çalışsa da Oktay ondan hoşlandığını itiraf ediyor.

Öte yandan, Kudret’in kocası boşanma konusunda baskı yapmaya devam ediyor. Son ziyaretinde boşanmak istediğini söyleyen eşini tehdit eden Kudret, kocasının yeni ziyaretinde boşanma evrakları ile karşılaşıyor. Kudret, kocasının boşanmadaki direnişi karşısında öfkeden sinir krizi geçiriyor. Şimdi daha da acımasız ve hırslı.

Deniz, çok özlediği kızı Ecem’i avluda görüyor. Bunun gerçek mi yoksa bir hayal mi olduğu bu akşam belli olacak.

Avlu 6. yeni bölüm fragmanları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler