Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101.bölümde neler oldu? Hızır namlunun ucunda!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101.bölümde neler oldu? Hızır namlunun ucunda!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 101.bölümüyle 1 Mayıs Salı günü izleyicilerle buluştu. Yine heyecan dolu bir bölümle, nefesler kesen dizi filmin son bölümünde, duyduğu şeyleri iyice soruşturmayan Şahin Ağa; Reşit’in oyununa alet olmuş, Çakırbeyliler ve dostlarını tuzağa düşürerek galeriye silahlı saldırı düzenlemiştir. Bu tuzakla, düşman namlusunun ucunda kalan Hızır’ın kurtulması için bir mucize beklenmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın hangi oyuncusu milletvekili aday adayı oldu?

EDHO’nun yayınlanan 101. Bölümünde, Hızır namlunun ucundayken, Fikret ise pusuya düşürülmüştü. Reşit ise herkesi tek hamleyle bitirme planlarını tıkır tıkır işletirken, tüm dengeleri değiştirme amacıyla yapılan bu ince hesaplı planların arkasındaki, gücün kim olduğuna dair şüphelerin hepsi de Ünal Kaplan’ı göstermiştir.

EDHO 101. Bölüm Hızır ve Fikret Kurtuldu mu? Video için Tıklayınız

Hızır ise tüm bu olanlardan dolayı Reşit’in mekanına baskın düzenler. Bu baskında vurulan Reşit ise “Hızır’ı gömmeden ölmeyeceğim” diyerek direnir. Kudret ise yaralı olan dayısı Reşit’e yardım etmesi için Derya’yı tehdit ederek hastaneden onu yanına alarak Reşit’in yanına götürmektedir. Hastane otoparkında, farklı bir arabada Derya’yı gören Kimsesiz ise hemen Yaşar’a haber vermiştir. Yaşar ise Derya’nın Reşit’e götürüldüğünü hemen anlayarak Hızır, İlyas ve Alparslan ile bu yeni tuzağın peşine düşmüşlerdir. Yaşar, Deryay’yı kurtarmak için farklı bir hamle yaparak ortalıktan kaybolurken, Hızır ve kardeşleri ise doğrudan Reşit’in karşısına çıkmıştır. Onları gören Reşit ise Derya’yı silahıyla rehin alır. Bu esnada Yaşar, yaptığı kıvrak hamlesiyle Reşit’i öldürmüştür. Tüm olanları uzaktan öfkeyle izleyen Kudret’in ise ilerleyen bölümlerde nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

EDHO 101. Bölüm Yaşar’ın Derya’yı Kurtarma Hamlesi Videosu için Tıklayınız

24 Nisan 2018 reyting sonuçları: Eşkiya Dünyaya Hüküdar Olmaz zirveyi geri alabildi mi?

EDHO 100. Bölümde Neler Olmuştu?

Çakırbeyli ailesinin Hızır’dan sakladığı gerçekler gün yüzüne çıkmıştır. Canından çok sevdiği karısının hasta olduğunu öğrenen Hızır, gözünü kırpmadan çocuktan vazgeçmesi için Meryem’i ikna etmeye koyulmuştu.  Ancak Meryem hiç oralı olmamış ve canı pahasına bebeği doğurmak ister.  Hızır ise bunun üzerine, işin ucunda onun nefretini kazanmak bile olsa bir plan yapmıştır. Ekrem ve Reşit’in sinsi planları, düşünceden eyleme dökülmeye başlamıştır. Diğer taraftan, fırtınaların kopmaya devam ettiği masa toplantısında Yaşar, Ünal’ı düşman ilan etmiştir. Nitekim de 101. bölümde, bu düşmanlık iddialarında da pek yanılmadığı gözler önüne serildi.

EDHO’nun 8 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 102. Yeni bölümü için henüz fragman yayınlanmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler