Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 48. bölümde neler olacak? Boranlar için yeni dönem başlıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 48. bölümde neler olacak? Boranlar için yeni dönem başlıyor!

İstanbullu Gelin, bu akşam 48. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, bu akşam 48. yeni bölümü ile yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fragmanlarda, yeni bölümden çok etkileyici detaylar hissediliyor. Özelikle, Adem ve Faruk arasındaki gerilimin varacağı nokta şekilleniyor. Faruk, geçmişte Adem’e beslediği düşmanlıkla yaptığı hatadan pişman olsa da, Adem onu affedecek mi? Yoksa, eskisinden daha büyük bir savaş mı başlayacak?

İstanbullu Gelin 48. yeni bölümde neler yaşanacak?

Adem, Faruk ve Boran ailesine karşı olan hislerini tazeleyip düşmanlığından arındığı anda Faruk’un arkasından iş çevirdiğini, onu tuzağa düşürmek için Halim’i kullandığını öğrenince, yaşadığı hayal kırıklığının etkisiyle daha da hırslı bir düşman haline geldi. Faruk,Adem’e her şeyi itiraf etse ve özür dilese de Adem’in öfkesi dinmiyor. Adem, yeni bölümde birine talimat verip Faruk’un işini bitireceğini söylüyor. Yoksa, Faruk’un başına yeni çoraplar mı örecek? Daha da kötüsü, Faruk’un canına kast edebilir mi? Ya da, psikologla görüşmesinin ardından kötü düşüncelerinden vaz mı geçecek?

Esma hanım, Dilara ile konuşuyor. Dilara’dan Adem’e mukayet olmasını istiyor. Ancak, Dilara’dan ters tepki alıyor. Dilara, “Adem canavar değil Esma hanım.” diyerek eşini savunuyor.

Süreyya, anne olmak için gün sayarken, bir yandan da yeni eve taşınma kararı nedeniyle üzgün olan Esma hanım ile mücadele ediyor. Aynı zamanda, Emir ile keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarıyor.

Burcu, Esma hanımın meşhur hamam testinden geçiyor. Esma, İpek ve Süreyya’ya yaptığı gibi Burcu’yu da hamama çağırıyor ve kendisini yıkamasını istiyor. Bursa’nın eski geleneklerinden biri olan bu olay, gelinin kayınvalideyi hamamda yıkamasını gerektiriyor. Kişiliğine çok ters bir durum yaşayan Burcu, Esma hanım ile hamamada neler yaşayacak?

İpek’in yeni hamlesi, Fikret’i yeni kararlar almaya sürüklüyor. Ailede yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen gerçekleştirilen Boran Jet lansman gecesinde, Boran ailesini bambaşka bir döneme sürükleyecek bir haber geliyor. Boranlar, artık eskisi gibi olamayacak.

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm 1. fragmanı

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm 2. fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler