Ana SayfaDizilerİnsanlık Suçu İlk Bölümü ile Bugün Ekrana Geliyor!

İlgili Postlar

İnsanlık Suçu İlk Bölümü ile Bugün Ekrana Geliyor!

İnsanlık Suçu dizisi nihayet bu akşam Kanal D’de ekranlara gelerek izleyicilerle buluşacak…Yayınlanan tanıtım fragmanları, müzikleri ve oyuncularıyla büyük dikkat çeken dizi film bu akşamdan itibaren her cumartesi izleyiciler karşısına çıkacak…İşte, merakla beklenilen dizi film hakkında detaylar…

Gizem Karaca, İnsanlık Suçu Dizisinde Suna Rolüyle Karşımızda!

Bir İnsanlık Suçu Hikayesi

Adana’nın fakir mahallelerinden birinde yokluk ve sıkıntı içinde yaşayan Cemal’in hayatı, uzun süredir hasta olan babasının ölümüyle bir anda değişir.

Babası son nefesini vermeden önce ona zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Daha önce varlığından bile haberi olmadığı amcası Sami Gökdemir cenazeye gelerek sadece Cemal’in kafasındaki soruların cevabını vermekle kalmaz aynı zamanda onu İstanbul’a davet ederek sahip oldukları zenginlikten pay da vaat eder.

Çocukluğundan beri zenginlik hayalleri kuran Cemal, annesi Hülya’nın da etkisiyle yıllarca onları sefalete mahkum eden amcasının teklifini reddeder.

Ancak beklenmedik bir olay, Cemal’in tüm planlarını alt üst edecek ve kararını yeniden gözden geçirmeye mecbur kalacaktır.

Serkay Tütüncü, İnsanlık Suçu’nda Sami Gökdemir’in Oğlu Gökhan Rolünde!

Pastel Film Yapım, tarafından yapımcılığını Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliği Barış Yöş’e, senaryosu Can Sinan’a ve müzikleri Sound’a ait olan dizi film, dikkat çekici hikayesiyle bu akşam ekranlara merhaba diyor.

İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Laçin Ceylan (Hülya), Deniz Uğur (Emel), Cankat Aydos (Selim), Cansu Dağdelen (Esra) ve Ahmet Mümtaz Taylan (Sami) gibi güçlü oyuncu kadrosuyla, İnsanlık Suçu 31 Mart Cumartesi, saat 20.00’de sizlerle…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler