Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları 41. Bölümde Neler Olacak? Sinan, Yağız'ı öğrenip çıldıracak...

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları 41. Bölümde Neler Olacak? Sinan, Yağız’ı öğrenip çıldıracak mı?

Fazilet Hanım ve Kızları 41.bölümde yine heyecan dolu sahnelerle karşımıza çıkıyor. Fazilet Hanım; geçen bölümde kızı Hazan’ın, Yağız’a olan aşkına engel olmak için Sinan’la bir an önce evlendirme çabalarına düşmüştü. Bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümde; Fazilet’in amacına ulaşamayacağı görülürken, Hazan’ın ise Sinan’la evlenmeyi istemediğini açıkça ifade etmesi üzerine gerilimli dakikalar yaşanacağa benziyor.

Yeni bölümde Neler Olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın 41. yeni bölümden, yayınlanan özel sahnelerde görünen o ki; gerilim ve heyecan birlikte yaşanacak. Hazan, Sinan ile olan ilişkisini bitirmeye çabalarken; Fazilet ise Yağız ile birlikte olmasını istemediği kızını, Sinan’la bir an önce evlendirme planları peşine düşer.

Sinan, Hazan’ın kalbinde başkası olduğunu, bizzat kendisinden öğrendikten sonra hazmedemez ve delirerek Hazan’dan hesap sormaya geliyor.

Gökhan ise kendisinden saklanan tüm acı gerçeklere şahit olunca; Ece ve Selin’le aralarında hararetli geçen bir tartışma yaşanacaktır.

Selin ise Ece’nin bebeğinin gerçek babasının Yasin olduğunu itiraf etmek isteyen kayınvalidesi Şükriye ile büyük bir tartışma yaşarken, Şükriye’nin kaza geçirdiğine tanık olacağız. Acaba Şükriye ölecek mi?

Yine entrika yüklü bir bölümle, Fazilet Hanım ve Kızları 41. yeni bölüm özel sahneleri…

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler