Ana SayfaDizilerInna Survivor'da Türkçe Şarkı Söyledi

İlgili Postlar

Inna Survivor’da Türkçe Şarkı Söyledi

Dün akşam Survivor’da oyun sonrasında canlı performansıyla yarışmacılarda büyük bir sevinç yaratan Inna Survivor’da Türkçe şarkı da söyledi. İşte dün akşamdan önemli notlar.

Survivor’da heyecan giderek artarken ödüller de giderek daha da cazip oluyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında kazanan takım canlı olarak Inna’yı izleme fırsatı buldu. Canlı performansıyla pek çok kişinin ekran başına geçmesini sağlayan Inna, aynı zamanda Türkçe bir şarkı da seslendirdi.

Inna hangi şarkıyı söyledi?

Türkiye’de çok sevilen ve Ajda Pekkan tarafından 1990 yılında söylenen Yaz yaz yaz şarkısını seslendiren Inna, performansıyla da beğeni topladı. Oyunu kazanan gönüllüler takımı Inna konserine giderek doyasıya eğlenirken Inna, konserin sevilen şarkıları “Gimme gimme”, “İndia” “Me gusta”, “Nirvana” adlı parçalarını da söyledi.

Satış rekorları kırıyor

Türkiye’ye sık sık gelen ve Ankara, İstanbul gibi yerlerde konserler veren Inna, satış rekorları kırıyor. Şarkılarıyla dünya genelinde popülerlik kazanan şarkıcının önümüzdeki günlerde yeniden Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Dün akşam neler oldu? Eleme adayları kimler?

Hilmi Cem’e Survivor’dan talip var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler