Ana SayfaDizilerSurvivor'da aşk bombası! Hilmi Cem utancından konuşamadı!

İlgili Postlar

Survivor’da aşk bombası! Hilmi Cem utancından konuşamadı!

Survivor’da dün akşam yapılan ada konseyinde ilginç anlar yaşandı. Hilmi Cem kendisinden hoşlanan Yunan yarışmacıyı öğrendikten sonra utancından konuşmakta zorlandı.

Dün akşam yapılan ada konseyi Hilmi Cem için oldukça farklı geçti. Acun Ilıcalı Yunanistan ile Türkiye arasında oynanan oyunlar sonrasında Yunanistanlı yarışmacının kendisine söylediklerini konseyde paylaştı. Ilıcalı Hilmi Cem’e ‘Yunan takımından senden hoşlanan birisi var’ dedi.

Survivor’da neler olacak?

Survivor’da gündem bu sefer aşk oldu

Bugüne kadar daha çok kavga ve tartışmaları ile gündeme gelen Survivor’da bu açıklama sonrasında aşkın konuşulmaya başlanması sosyal medyanın da duruma kayıtsız kalmamasını sağladı. Acun Ilıcalı’nın açıklamasına göre Survivor Yunanistan’da mücadele eden Rodanthi Kaparou, Hilmi Cem’i gördükten sonra ondan oldukça hoşlanmış.

“İsterseniz tanışın”

Acun Ilıcalı, ” İstersen sen bir kıyafet giy, o da giysin birbiriniz tanımış olursunuz. Eğer takımlar arası oyun olursa karıştırma. İsmi Rodanthi. Tabi o oyuna kadar elenmiş olmazsa” dedi.  Bu açıklamalar ile birlikte Hilmi Cem yanıt vermekte zorlanırken gülmeye başladı. Utanan yarışmacı sadece ‘Kim acaba pek hatırlamıyorum’ diyebildi.

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler