Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı'dan Survivor açıklaması! Yarışmada neler olacak?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Survivor açıklaması! Yarışmada neler olacak?

Yayınlandığı her gün yüksek izlenme oranlarına ulaşan Survivor Panorama programının bugünkü konuğu Acun Ilıcalı oldu.

Pazar günleri de ekrana gelen ve haftanın genel bir değerlendirilmesinin yapıldığı Survivor Panaroma’da bu haftanın özel konuğu Acun Ilıcalı’ydı. Programa katılarak hem stüdyodaki seyircilerle hem de ekran başındaki izleyicilerle bir araya gelen Acun Ilıcalı, merak edilen soruları yanıtladı ve yarışmanın geleceğine yönelik önemli ipuçlarını paylaştı.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 

“Adam gibi adam bulun!”

Programda Survivor’ın yönetici kadrosunda yer alan İhsan Tarkan da yer alırken yarışma öncesinde yaşanan ilginç olay programda anlatıldı. Olayı anlatan İhsan Tarkan, oyuncu seçme noktasında zorlandıkları olayı şöyle ifade etti; “Bu sene Gönüllüler takımının hiç iyi gitmediği günlerdi. Yedek yarışmacı gelecek. Acun ağabey Gökhan’la beni sabah aradı. ‘Oğlum bana adam gibi birini bulun. Son şansınız’ dedi. Biz en son Mustafa Kemal’i seçtik adam parkuru kırıyor çok başarılı oldu” dedi.

“Anıl Yedekti”

Survivor yarışmasına sonradan katılan Anıl ile ilgili durumu da anlatan İhsan Tarkan, “Bu çocuk olmazsa olmaz dedim. Bu çocuğu almanız şart dedim Sonra inisiyatif kullanıp aldılar’ dedi. Bu sözler üzerine Acun Ilıcalı tarafından konuya girilirken İhsan Tarkan’ın olayı abarttığını söyledi. Ilıcalı Anıl’ın kendi görüşmesinde de beğenildiğini, oyuncunun sadece yedek kadroya alınarak sonradan katılmasının planlandığını belirtti.

Survivor’da neler olacak?

Programda en çok merak edilenler ise Survivor’da gelecekte nelerin olacağıydı. Sosyal medyadan ve stüdyodaki seyircilerden bu yönde gelen sorular üzerine açıklama yapan Acun Ilıcalı, çok daha büyük ödüllerin verileceğini söyledi. İstanbul ödülüne özellikle vurgu yapan Acun Ilıcalı şöyle dedi; “İstanbul ödülü hiç verilmemiş bir ödül. Yarışmacılar için de en büyük ödül. Ama bugüne kadar 110 gündür ada dışına çıkmadılar. Bu ödül oyunu pahalı bir ödüldü. Prodüksiyonla birlikte İstanbul’a gelinmesi falan 500 bin liradan fazla masraf çıkacak.”

Acun Ilıcalı aynı zamanda toplu SMS oylaması ile ilgili de bilgi verdi. Açıklamalara göre Survivor’da önümüzdeki hafta itibari ile toplu SMS oylaması yapılacak. İstanbul turu sonrasında Dominik’te son oylamaya geçileceğini söyleyen Acun Ilıcalı, sonrasında hızlandırılmış oyunlarla eleme dönemine girileceğini belirtti.

Acun Ilıcalı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler