Ana SayfaDizilerAdı Zehra dizisine oyuncudan veda!

İlgili Postlar

Adı Zehra dizisine oyuncudan veda!

FOX TV’de bu sezon final yaparak ekranlara veda eden dizilerden birisi olan Adı Zehra dizisinde oyuncu Zeynep Çamcı sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile diziye veda etti.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümü ile ekranlara veda eden Adı Zehra, sektörün kaybedenler listesine adını yazdırdı. Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan gibi önemli isimlerin başrollerde yer almasına karşın beklentileri karşılayamayan ve düşük reytingler alan dizi için final bölümü son bölüm oldu. Almanya’da başlayan Zehra’nın hikayesinin anlatıldığı dizi Almanya’nın ardından İstanbul’da devam etmişti. Yükselmeyen reytingler nedeniyle FOX TV yönetimi tarafından dizinin final yapmasına karar verilirken dizi için sosyal medya kullanıcıları kayıtsız kalmadı.

Adı Zehra da bu hataya düştü!

Adı Zehra nasıl bitti?

Son dönemlerde dizilerin final yapmasına dahi imkan verilmezken Adı Zehra için final bölümü çekildi. Adı Zehra final bölümünde ise Hande’nin sürpriz yapması herkesi sevindirirken ailesi ile özlem gideren Hande sonunda büyük kavuşmayı yaşadı. Nadir yaşamını yitirirken Zehra ile Genco da ilişkiye başladı. Final bölümü yayınlanmasına rağmen dizide bazı noktalar eksik kaldı. Dizi için yayınlanan bir sosyal medya yorumu ise sosyal medyada Adı Zehra final bölümü sonrasında en çok paylaşılanlardan birisi oldu. Kullanıcı tarafından yapılan final değerlendirmesi dizinin genel özetini çıkarır nitelikteydi. Diziyi seven bir kullanıcının yazdığı o popüler mesaj ise şöyle; “Ceren ile Mine anne kız gibiler, bu yüzden Serkan ile Ceren’in arası iyi olur. Nadir öldü bu ayrı güzel, Hande geldi. Aslında Şule ölmeyen kızı için bir sürü kişi öldürttü bu güzel bir şey değil. Kadir ile Şermin’e ne oldu onu bilmiyoruz ama Genco’nun Zehra’yı tercih etmesi ayrı güzeldi, final gerçekten muhteşemdi. Genco ile Zehra’nın düğününü de görseydik keşke Serkan ile Zehra görüşselerdi kardeş gibi ne bileyim bir bölüm daha çekseydiniz bunları görürdük. Bazı şeyler eksik kaldı ama buna rağmen yine de harika bir finaldi. Hande eski hali daha güzeldi onu söylemeden geçemedim. Bu arada Zehra kendi hayatını kurtarmak için yer değiştirdi ama borcunu da ödedi. Diziyi çok sevmiştim bitmesi hem iyi oldu hem kötü uzun sürseydi tadı kaçacaktı o yüzden böyle bırakmanız iyi oldu final istediğim gibi oldu.”

Zeynep Çamcı’dan veda

14. bölümüyle final yapan diziye Zeynep Çamcı ise şöyle veda etti;

Zeynep Çamcı kimdir?

Adı Zehra dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Hangi diziler final yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler