Ana SayfaDedikoduİlker Kaleli Sonunda İsyan Etti: Kanıtlayın Oyunculuğu Bırakayım!

İlgili Postlar

İlker Kaleli Sonunda İsyan Etti: Kanıtlayın Oyunculuğu Bırakayım!

Sevilen oyuncu İlker Kaleli’ nin yaz sonundan bu yana Ece Dizdar’la birlikte olduğu iddia edildi. Ece Dizdar’la sevgili olduğu yönünde çıkan haberlere sosyal medya hesabından tepki göstererek, “Aşk haberlerini kanıtlarsanız oyunculuğu bırakırım.” dedi. Detaylar haberimizde…

İlker Kaleli Sonunda İsyan Etti: Kanıtlayın Oyunculuğu Bırakayım!

Burçin Terzioğlu ile yaşadıkları büyük aşk sessiz sedasız noktalanan ünlü oyuncu, birlikte davetlere katılan ve arkadaş ortamlarında çekilen videoları ile gündeme gelen iki oyuncunun aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir eski büyük aşkı Burçin Terzioğlu ile barışmak istediği konuşulan İlker Kaleli ise bu iddialara “Kanıtlayın oyunculuğu bırakayım!” diyerek isyan etti.

İlker Kaleli kimdir?

“Kanıtlarsanız oyunculuğu bırakırım!”

Ünlü oyuncu İlker Kaleli’ nin meslektaşı Ece Dizdar’la sevgili oldukları iddiası gündemi salladı. Hakkında çıkan haberleri gören İlker Kaleli çok sinirlenerek sosyal medya hesabından sitem dolu paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu İlker Kaleli yaptığı paylaşımda; “Haberleri kanıtlayın oyunculuğu bırakırım!” dedi.

Ece Dizdar kimdir?

” Hiç karşılaşmadık daha önce!”

Burçin Terzioğlu ile yaşadığı büyük aşkı son bulan İlker Kaleli’ nin, meslektaşı Ece Dizdar ile birlikte olduğu iddialarına sosyal medya hesabından çok sert sözlerle tepki verdi. Sitem dolu paylaşımında şunları söyledi: “Bu tarz açıklamalar yapmayı sevmememe rağmen, biraz elzem oldu. Uzun zamandır hakkımda çıkan gerçek dışı haberlerden ikrah gelmesi bir yana, bunun dozu artıp kırk yılın başı gördüğüm tanıdıklarımın da hayatına etki etmeye başladı. Ece, senede bir düzenlenen birlikte çalıştığımız seslendirme şirketinin yılbaşı buluşmasında her sene olduğu gibi rastlaşıp sohbet ettiğim, değerli bir arkadaşımdır. Kaşta ya da başka bir yerde hiç karşılaşmadık daha önce.” dedi.

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu ayrılığında son gelişme!

“Tükenmeymiş, sendrommuş nedir bilmiyorum”

“Habere imzasını atan arkadaş, burada yazdıklarından tek bir cümleyi kanıtlarsan ben oyunculuğu bırakıyorum… Kanıtlayamazsan sen de çıkıp ‘Ben yalan söylüyorum, mesleğini onuruyla yapan gazetecilerden özür dilerim’ diyecek misin? Gazeteci olarak gazetenin itibarını ve güvenirliğini okuyucu gözünde kaybettirmekten başka hiçbir işe yaramayan hareketlere artık bir son verin.

Yeri gelmişken söyleyelim, tükenmeymiş, sendrommuş nedir bilmiyorum, daha önce hiç yaşamadım, işimdeyim gücümdeyim. Bunun dışında başka hiçbir uğraşım da yok.” paylaşımında bulundu.

Burçin Terzioğlun’dan, Ayrıldığı Sevgilisi İlker Kaleli’ye Bir Rest Daha Geldi!

İlker Kaleli Sonunda İsyan Etti: Kanıtlayın Oyunculuğu Bırakayım!
İlker Kaleli Sonunda İsyan Etti: Kanıtlayın Oyunculuğu Bırakayım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler