Ana SayfaÜnlülerİlker Aksum: Takipçisi Yüksek Diye Oyuncu Mu Olacak?

İlgili Postlar

İlker Aksum: Takipçisi Yüksek Diye Oyuncu Mu Olacak?

İlker Aksum da yapımcıların sosyal medyaya bakarak oyuncu seçme konusuna tepkili yaklaşan isimler arasına katıldı. Ünlü oyuncunun sözleri sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. İlker Aksum “Takipçisi yüksek diye oyuncu mu olacak?” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte usta oyuncu İlker Aksum’un o açıklamaları;

İlker Aksum Yeni Projesi

Sevgilisi Şeyma Şener’in alışveriş yaptığı sırada soruları yanıtlayan İlker Aksum, “BKM’yle ‘UFO’ isimli bir film çekimi için Adana’ya gideceğim. Gençlik filmi, çok güzel bir film. Ben ve Dolunay Soysert var, ondan sonrası tamamen gençler ama çok tatlı gençler” şeklinde konuştu. 49 yaşındaki sanatçı, “Adana’da Tarsus-Mersin arası motosiklet yarışı yapan gençler varmış, National Geographic bunların belgeselini çekmiş, Necati Akpınar da ‘biz bunu film yaparız’ diyor ve öyle başlıyor macera” dedi.

İlker Aksum’dan Sert Eleştiriler

Son dönemlerde yapılan oyuncu seçmelerine karşı sert tepki gösteren İlker Aksum;

“Artık benim gibi kariyer sahibi olmuş birisinin, bir yapımcı eğer Instagram’dan benim kaç takipçim var, ona göre beni seçiyorsa yürüsün gitsin… Hadi lan… Ama no name’ler yeni yeni gelişiyor. Bakarsın sosyal medyada, yeteneğini ne yapacağız, ahlakını ne yapacağız, disiplinini ne yapacağız. 1,5 milyon takipçisi var diye oyuncu mu olacak, ona mı geldik? Evet, biraz öyle bir durum var. Bizim için de bunu yapıyorlarsa, yazıklar olsun. 25 yılımızı verdik, Instagram ile ilgilenmiyorum.”

İlker Aksum Kimdir?

İlker Aksum: Takipçisi Yüksek Diye Oyuncu Mu Olacak?

İlker Aksum, 4 milyon takipçisi olan birisine film yapıldığında gişenin ne olduğunu sorguladı. Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel’in 20 Milyon takipçisi olduğunun hatırlatılması üzerine İlker Aksum şunları söyledi:

Oyuncu İlker Aksum Hakkında Neden Soruşturma Başlatıldı…

“”Sosyal medya ile ilgilenmiyorum, kaç tane takipçim olduğunu bilmiyorum. Peki şu iddiaya geliyorum; 4 milyon takipçisi olan birisine film yapıyorlar, gişe 300 bin, konu kapanmıştır. 20 milyon takipçisi var dizi yapıyor ve final, ne oldu şimdi?” Söylemeyelim ismini; 15 ile 20 milyon takipçisi var, dizi yapıyorlar, final. Ne oldu şimdi? Seyirciye şunu mu diyoruz. Bunun 20 milyon takipçisi var, niye seyretmiyorsun mu diyoruz… Böyle bir şey yok. Ama sosyal medyanın gücünü de kabul ediyoruz. Buna göre hareket edeceğiz. Buna göre iş yapmayacağız.”

“Seyirciye şunu mu diyoruz; ‘bunun 20 milyon takipçisi var neden seyretmiyorsun?’ Böyle bir şey yok. Sosyal medyanın gücünü de kabul ediyoruz, ona göre hareket edeceğiz ama buna göre iş yapmayacağız. Binnur Kaya’nın Instagram’ı yok, bitti” dedi.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın bu sezonun en güzel işlerinden olduğunu anlatan oyuncu, bu yapımlarda yetenek abidelerinin olmasının önemine işaret etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler