Ana SayfaÜnlülerCanan Ergüder ve Serhat Teoman'dan Veda Paylaşımı

İlgili Postlar

Canan Ergüder ve Serhat Teoman’dan Veda Paylaşımı

Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu Canan Ergüder diziye veda etti. Serkan rolünü canlandıran Serhat Teoman da son bölümle birlikte diziden ayrıldı. Menajerimi Ara dizisinden ise Canan Ergüder ile Serhat Teoman için bir veda klibi paylaşıldı. Canan Ergüder ve Serhat Teoman’dan veda mesajı geldi.

Canan Ergüder ve Serhat Teoman’dan Veda Paylaşımı

Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu Canan Ergüder, başrolünü oynadığı Menajerimi Ara dizisinin son çekim gününden çektirdiği fotoğrafları paylaşarak, diziye veda etti. Kemoterapi tedavisine devam eden sanatçı, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Serhat Teoman ve ekiple çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı. Dizide ayrıca Serkan rolünü canlandıran Serhat Teoman da veda etti.

Menajerimi Ara Dizisi Final mi Yapıyor?

“Bazen Yol Beklenmedik Olabiliyor”

Canan Ergüder yaptığı paylaşıma, “Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece Menajerimi Ara’da oynadığım son bölüm olacak. Feris Dikmen’e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler