Ana SayfaDizilerİlk Bölümü Yankı Uyandıran Rüya dizisinin 2. bölümü izleyiciyle buluştu

İlgili Postlar

İlk Bölümü Yankı Uyandıran Rüya dizisinin 2. bölümü izleyiciyle buluştu

Yayın hayatına başladığından beri dillerden düşmeyen dizi “Rüya” 25 Temmuz tarihinde ikinci bölümünü de seyircisiyle buluşturdu. 2. Bölümün ardından 3. Bölümün fragmanını da yayınlanan dizinin izleyenleri sabırsızlıkla yeni bölüme gün sayıyorlar. Seyircinin en çok merak ettiği ise; “Elif ve Bulut’un aşkları engel tanımamaya devam edecek mi?” sorusu.

Ruhşan’ı sinir krizine sokacak.

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Rüya dizisinde 2. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren seyirci tarafından sabırsızlıkla bekleniliyordu. Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray’la tanışır ve sonsuz aşkları da burada başlamıştı. Rüya dizisinde Elif ile Bulut’un arasında önemli gelişmeler yaşanırken Bulut’un aldığı radikal karar ailesini kızdıracak. Aile sinirlenirken öte yandan Elif’in arkadaşları ikili arasında meydana gelen olaylar nedeniyle memnuniyet duyarken şirkete giden kişi “Gençler birbirlerini sevmiş” yorumuyla Ruhşan’ı sinir krizine sokacak.

Rüya 3. Bölümüyle de çok konuşulacak

Rüya dizisinin yeni bölüm fragmanı Elif ile Bulut’u ayırmak isteyen kişilerin akıl almaz bir oyun oynayacağını ortaya koydu. İlk bölümden itibaren aşklarıyla sınanan Elif ve Bulut ikilinin ilişkisinde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Gelecek bölümde Elif, Bulut’tan aldığı evlilik teklifi ile havalara uçacak. Elif, babasına hazırlanan tuzak sonrası onu kaybetme riski ile karşı karşıya kalacak. “Beni bırakma baba” diye ağlamaya başlayan genç kadın Rüya’nın 3. bölümüne damga vuracak.

“Ailelerimiz denk mi?”

Rüya dizisinin 2. bölümünde Elif ve Bulut aldıkları karar sonucunda evlerinden uzaklaşmıştır. Elif’i kaçıran Bulut anne ve babasından kız arkadaşının ailesiyle tanışmasını istemişti. Üçüncü bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte Elif konusunda aldığı kararların arkasında duracağını belirten Bulut, gece saatlerinde Elif’e evlilik teklifinde bulunacak. Ruhşan ise Bulut’un tavırları karşısında oldukça öfkelenirken “Ailelerimiz denk mi?” diye sorarak Elif’i hayal kırıklığına uğratacak. Kısacası Rüya dizisi seyircisini hem meraka doydurmayacak hem de şaşırtmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler