Ana SayfaDedikoduBanu Alkan 'Dünya Güzellerim'den ayrıldı!

İlgili Postlar

Banu Alkan ‘Dünya Güzellerim’den ayrıldı!

Ekranların bol kavgalı programı Dünya Güzellerim’de sürpriz ayrılık! programın ağır toplarından biri olan Banu Alkan’dan ayrılık sesleri geldi. Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy ile kavga ettiği görüntüler ile gündeme gelen Alkan, artık programda olmayacak. İşte detaylar…

Magazin dünyası geçtiğimiz hafta SHOW TV ekranlarının sevilen programı Dünya Güzellerim’de ünlü şarkıcı Banu Alkan ve sanat dünyasının Diva’sı Bülent Ersoy’un kavgası ile çalkalanmıştı. Bu kavganın ardından RTÜK tarafından programa 450 bin liralık ceza kesilmişti. Ceza sonrası programa ara verileceği, önümüzdeki sezon devam edileceği, ancak Banu Alkan’ın yeni sezonda programda yer almayacağı iddia edildi.

Onur Akay duyurdu!

Türk Sanat Müziği’nin efsane seslerinden değerli sanatçı Onur Akay, “Dünya Güzellerim programı yeni sezonda da devam edecek ama Banu Alkan artık yok! Afrodit, programın yönetmeni Mustafa Kotan’ın direktiflerini dinlemediği için, maalesef artık dünyayı gezemeyecek.” iddiasında bulundu. Akay’ın iddiaları şoke etti.

Programda pek anlaşamadıkları ve sık sık birbirleri ile söz dalaşı halinde bulundukları dikkat çeken Banu Alkan ve Bülent Ersoy, geçtiğimiz hafta kavga etmişlerdi.

Banu Alkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler