Ana SayfaÜnlülerİlayda Alişan 'ın Yeni Projesi Belli Oldu!

İlgili Postlar

İlayda Alişan ‘ın Yeni Projesi Belli Oldu!

Son olarak Masumiyet dizisinde ekranlarda izlediğimiz oyuncu İlayda Alişan yeni bir proje ile dönüyor. Detaylar haberimizin devamında…

İlayda Alişan Kimdir?

Dijital Projede Yer Alacak

Düşük reytingler yüzünden final yapan Masumiyet dizisinde Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan Pastel film imzalı yeni bir dizide rol alacak.

Bir Çocuk Sevdim, Çukur, Şampiyon gibi sevilen dizilerde rol alan oyuncu dijital bir projede yer alacak. Pastel film yapımı dijital bir dizide rol alacağı açıklanan Alişan, kendisi gibi sevilen ve başarılı oyunculara eşlik edecek. Yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturacağı ‘Ölüm Kime Yakışır’ adlı dizide İlayda Alişan’ın yanı sıra Hazal Subaşı Ezgi Eyüboğlu ve Ceren Moray da rol alıyor.

Dizi Aşkı Gerçek Oldu

Bir süredir aşk dedikolarıyla gündeme gelen “Masumiyet” dizisinin aşıkları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan ardı ardına yaptıkları açıklamalarla birlikte olmadıklarını dile getirmişti. “Aramızda öyle bir şey yok” diyen Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan el ele yakalandı.

Halit Özgür Sarı ile İlayda Alişan aşkı kısa sürdü. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizinin ekran yolculuğu kısa sürse de İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın gibi genç oyuncuların arasında bağ kurmasına ve yıldızının parlamasında yeni bir kapı açtı. Öte yandan dizide Ela ve İlker aşkı anlatılırken İlayda Alişan, Serkay Tütüncü’nün gerçek hayattaki yakınlığı ise aşk mı yaşıyor dedirtti.

Serkay Tütüncü Kimdir?

Adı aşk dedikodularına karışan İlayda Alişan, Serkay Tütüncü çifti, rol aldıkları dizinin final yapmasının ardından tatile çıkması ise aralarından su sızmadığını kanıtlar nitelikte. Set dışında eğlenceli görüntülerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Deniz Işın, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’a tatillerinde eşlik ediyor.

İlayda Alişan’dan Serkay Tütüncü Açıklaması!

on olarak ‘Masumiyet’ dizisindeki partneri Serkay Tütüncü’yle aşk yaşadığı iddiaları üzerine Alişan, Instagram’dan açıklama yaptı.

Oyuncu, “Bir süredir hakkımda çıkan haberleri üzülerek takip ediyorum. Uzun zamandır hayatımda kimse yok ve yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor. Kariyerime odaklandığım bu dönemde mesleğim dışında herhangi bir konuyla gündeme gelmek istemem. Sizdem de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler