Ana SayfaDedikoduİkinci Kez Anne Olan Merve Özbey'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

İkinci Kez Anne Olan Merve Özbey’den Samimi Açıklamalar

Birkaç gün önce oğlunu kucağına alarak ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Özbey ile eşi Kenan Koçak, hastene çıkışı görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, mutluluklarını paylaştı. İkinci kez annem olan Merve Özbey’den samimi açıklamalar geldi. Kızı Elif Özüm’ün kardeşini gördüğünü söyleyen ünlü şarkıcı, oğlu Emir’in kime benzediğini de açıkladı. İşte detaylar…

“Oturdum Bir Kenarda Düşündüm”

4 Ağustos 2022’de doğum öncesi son kez saheye çıkan Merve Özbey, oğlunu kucağına almasına birkaç gün kala takipçileriyle dertleşmişti. “Doğuma günler kala her anne adayı gibi az önce oturdum bir kenara düşündüm” diyen Dokuz ayı ilk öğrendiğimdeki heyecanımı, telaşımı, korkumu, paniğimi, dokuz ay boyunca hiç bitmeyen mide bulantılarımı, tansiyon düşüklüğünü, halsizliğimi, ağrılarımı… Bir yandan ilk göz ağrıma, Elif’ime yetebilme çabalarımı… Aynı anda hem anne hem eş hem ev kadını hem iş kadını olmaya çalışırken, ara ara kendimden ne kadar vazgeçtiğimi enine boyuna düşündüm. İlk hamile kaldığımı öğrendiğimde ‘Acaba Elif’e yanlış mı yaptım?’ diye düşünürken, ‘Onu daha mı az seveceğim acaba?’ diye hayıflanırken, bir kadının sadece evlatları için gönlünün ne kadar genişleyebileceğini gördüm” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü isim, “İlk hamile kaldığımda Elif’te hiç bunları yaşamamıştım. Zaten zaman zaman sizlerle de konuşuyorduk ama bu sefer junior bizi biraz yordu açıkçası. Hormonlarım ters döndü, tanımadığım bir kadın haline geldim. Doktorlarla, pedagoglarla, psikologlarla konuştuğumda bunların hepsinin çok normal olduğunu fark ettim, sonra ara ara sizlerle dertleştik. Demem o ki artık yolun sonuna geldik. Birkaç güne kavuşacağız inşallah. Şu anda tek dileğim sağlıkla oğlumu kucağıma alıp iki evladım da evimde, işimi de ailemi de sarıp sarmalayabilmek. Ve bunların hepsinden önce artık eski Merve’ye kavuşabilmek. Çünkü siz varsanız, bunların hepsi. Siz yoksanız bu saydıklarınızın hiçbiri yok demektir. Eski Merve’yi de özlemedim değil. Hele ki işimi ne kadar özlediğimi size anlatamam. Bu süreçte dualarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorum. Her anne adayının bir avazda, sağlıkla, sıhhatle evlatlarına kavuşmalarını diliyorum. En yakın zamanda görüşmek üzere” demişti.

İkinci Kez Anne Oldu

Merve Özbey, bu paylaşımından bir gün sonra oğlunu kucağına aldı. Çift, bebeklerine ‘Emir’ adını verdi. Doğumun gerçekleştiği özel hastanenin başhekimi, yaptığı açıklamada “48 santim, 2.810 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İkinci Kez Anne Olan Merve Özbey’den Samimi Açıklamalar

Çiçeği burnunda anne Merve Özbey, hastene çıkışı görüntülendi. Eşi Kenan Koçak’la beraber basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, “Çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık. Şimdi de diğer evladımıza kavuşmanın heyecanı ve mutluluğuyla evimize gidiyoruz.” dedi. Ünlü ismin eşi Kenan Koçak da “Ben de çok mutluyum. İnşallah sağlıklı, huzurlu, vatana millete hayırlı bir birey olur” diyerek mutluluğunu dile getirdi.
Basın mensuplarının, “Elif, kardeşini gördü mü?” sorusuna Özbey, “Tabii ki gördü. İçerideki balonlar ve ışıklar daha çok ilgisini çekti “Anne! Emiir! Bebek!” deyip, balonlarla oynamaya başladı. Aralarında büyük bir yaş farkı olmadığı için, kolayca bağ kuracaklarini düşünüyorum. Evde göreceğiz.” dedi.

Bebeğin ismini bu kez babasının koyduğunu belirten Merve Özbey, ‘Oğlunuz kime benziyor?’ sorusuna da “Herkes babaya benzetti. Elif de ilk doğduğunda babasına benziyordu, sonra bana benzemeye başladı. Kime benzediği önemli değil, yeter ki sağlıklı olsun” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler