Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay: Ben Tom Cruise Muyum?

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay: Ben Tom Cruise Muyum?

‘Kim Bu Aile?’ filminde rol alan Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ; Kanyon AVM içerisinde yer alan Usla Akademi’de gerçekleşen organizasyonda bir araya geldi. Mutfak tezgahının arka kısmına geçerek davetlilere elleriyle tavuk hazırlayan oyuncular, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Aksiyon sahnelerinin çoğunda kendisinin rol aldığını söyleyen Yeşilçay’ın benzetmesi çok konuşuldu. Nurgül Yeşilçay “Ben Tom Cruise muyum” diyerek herkesi güldürdü. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Nurgul Yeşilçay Kanyon AVM’deki Organizasyona Katıldı

‘Kim Bu Aile?’ filminin başrol oyuncuları Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ eğlenceli bir organizasyonda bir araya geldi. Kanyon AVM içerisinde yer alan Usla Akademi’de gerçekleşen organizasyon katılan ünlü oyuncular,  tezgahının arka kısmına geçerek davetlilere elleriyle tavuk hazırladı. Bir yandan tavuk pişiren bir yandan birbirlerine takılan oyunculardan kazanan isim Nurgül Yeşilçay oldu.

“Sahneleri Kendimi Bandajlayarak Çektim”

Cengiz Bozkurt, “Bol komedili bol aksiyonlu Kore’den dövüş eğitmenlerinin gelip bizi çalıştırdığı çok emek verdiğimiz bir işle karşınızdayız. Uzun süreli bir çalışmanın sonucu bu” dedi. Sahnelerde zorlandıklarını söyleyen Bozkurt, ”Sahneleri kendimi bandajlayarak çektim çünkü benim bu tendon koptu ama bitirdik. Olsun değmiştir” diyerek kendisine takıldı.

“Dublör Yapacak Zannediyordum”

Aksiyon sahnelerinin çoğunda kendisinin rol aldığını söyleyen Yeşilçay,” Ben normalde dublörler yapacak zannediyordum. Dublörümüz vardı ama çoğunu biz yaptık. Peki ben Tom Cruise muyum? Tom Cruise helikopterden iniyor, motorsiklet kullanıyor falan. Ben yıllardır aşk filmi falan çekmişim. Arkadaşlar biz bu ekip aksiyon çektik, olabilir mi? Bence biz bunu kutlamalıyız” dedi.

“Bir Ay Boyunca Tavukçuda Tavuk Yaptık”

Filmin ana temasını anlatan Nurgül Yeşilçay,” Gizli görevdeyiz. Hiç olmadık bir aile oluşturulmak zorunda kalıyor” dediği sırada rol arkadaşı Bozkurt, “Polislikten icra edilme meselesi var, tekrar göreve dönmek için bir operasyonun parçası oluyoruz ve bu operasyon içerişinde toplama bir ailenin serüveni diyelim. Tavukçuda şekilleniyor hikâyemiz, karşı tarafı izlemek için. Bir mayfa ekibini yakalamak üzerine bir kurgu. Biz gerçekten bir ay tavukçuda tavuk yaptık” dedi. Ünlü isim, filmin vizyon tarihinin 7 Ekim olduğunu sözlerine eklemeden geçmedi.

“Çok Aksiyon Filmim Vardı da Yayımlanmadı”

Onur Buldu, “Benim aslında çok aksiyon filmim var da yayınlanmadı. Beğenilmedi herhalde. (Kahkahalar) Aksiyon sahnelerinde yönetmenimiz beni çok beğendi, senin fazla eğitime ihtiyacın yok dedi. Şaka bir yana çok emek verdiğimiz, eğlenceli, aksiyonlu bir film oldu. Umuyoruz seyirci de çok sevecektir” dedi.

Ferit Aktuğ da “Koreografisi üç gün süren bir aksiyon sahnemiz vardı, o bizi epey yordu. Yerlerde yuvarlandık bol bol düştük. Haliç Tersanesi’nde çektik. İki ay çok güzel vakit geçirdim kendi adıma, çok güzel oyuncularla, nefis bir yönetmenle çalıştım” ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler