Ana SayfaDizilerİki Yalancı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

İki Yalancı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Dün akşam ekranlara gelen İki Yalancı yeni bölüm fragmanı ile şimdiden merak edilmeye başlandı.

Kanal D’de yayınlanmaya başlanan İki Yalancı dizisi, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölümü ile birlikte oldukça dikkat çeken dizi, yeni bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı için de beklenti oluşturdu. Duygu ve Serkan arasında yaşanan olaylar ilk bölümden beri merak edilirken, son bölümde Duygu’nun evlilik teklifini kabul etmesi, çifti sevenleri oldukça üzdü.

İki Yalancı Yeni Bölüm Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

İki Yalancı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Önümüzdeki Pazartesi günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek yeni dizi için Çarşamba ve Perşembe günlerinde fragmanın paylaşılması bekleniyor.

Alp Duygu’ya Evlilik Teklifi Etti

İki Yalancı son bölümünde Alp Duygu ile olan ilişkisini bir adım daha ileriye götürmeye karar verdi. Evlilik teklifi için özel bir parti düzenleyen Alp, aynı zamanda kardeşinin sevgilisi olan Serkan’ı da partiye davet etti. Parti öncesinde Duygu’yla özel bir görüşme yapmak isteyen Serkan, bunun için fırsat bulamazken Duygu’nun elinden kaybolmasına engel olamadı. Alp’in kendisine evlilik teklifi etmesiyle giderek kafası karışan Duygu, Serkan’ı başka bir kızla dudak dudağa öpüşürken gördükten sonra kızarak Alp’in evlilik teklifini de kabul etti. Bunu duyan Serkan ise büyük bir üzüntü ile partiden ayrıldı. Bu sırada ise Duygu ile Serkan göz göze geldi. Evlilik teklifini sinirle kabul eden Duygu ise bundan sonra bu kararı nedeniyle oldukça zorlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler