Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'ın Yapımcısından FETÖ Açıklaması

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’ın Yapımcısından FETÖ Açıklaması

Çocuklar Duymasın’ın Yapımcısından FETÖ Açıklaması: Dikkatimizden Kaçtı, Özür Dileriz

Çocuklar Duymasın’da gösterilen FETÖ’nün yurt dışındaki okullarını anlatan Barış Köprüleri isimli kitap tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada tepki çeken kitapla ilgili Yapımcı Birol Güven açıklama yaptı ve özür diledi.

Yıllar sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan Çocuklar Duymasın dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde izleyicinin dikkatinden kaçmayan ‘Barış Köprüleri’ kitabı ortalığı karıştırmıştı Dizideki kitaplıkta FETÖ’nün kirli faaliyetlerini dünyaya tanıttığı “Barış Köprüleri; Dünyaya açılan Türk Okulları” isimli kitap izleyicilere gösterildi. Kaynak Holding’e bağlı Ufuk Yayınları’ndan çıkan kitabın tanıtımının bir dizide yapılması sosyal medyada tepki toplamıştı bunun üzerin yapımcılardan mesaj gecikmedi.

Özür Dilediler

Dizinin yapımcısı Birol Güven sosyal medyada konuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak, “Hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim” dedi.

Birol Güven Şunları Söyledi: Kamuoyuna duyuru; özür dileriz.

30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlan Çocuklar Duymasın dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir. Söz konusu kitap ile ilgili olarak dekor ve aksesuarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır. Sanat yönetmenimiz savunmasında ” Kitabı okumadığını,içerini bilmediğini konusu hakkında hiç bir fikri olmadığını, tamamen aksesuar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyeti olmadığını kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu” belirtmiştir.

Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm Çocuklar Duymasın ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına,başta şehit aileleri olmak üzere hepinizden özür dilerim.

 

Çocuklar Duymasın'ın Yapımcısından FETÖ Açıklaması
Çocuklar Duymasın’ın Yapımcısından FETÖ Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler