Ana SayfaDizilerKalp Atışı Dizisi Tepki Çekti

İlgili Postlar

Kalp Atışı Dizisi Tepki Çekti

Show TV’de yayınlanmaya başlanan Kalp Atışı, doktor ve hemşirelerin tepkisini çekti.

Show TV’de yayınlanmaya başladıktan sonra kısa süre içerisinde dikkat çeken ve ekranların yeni doktorlar dizisi olarak kabul edilen Kalp Atışı, dizdeki bazı detaylar nedeniyle eleştirilerin odağında yer alıyor.  Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısı ile birlikte Kalp Atışı için yaşanılan endişeler dile getirilirken dizideki benzer durumun devam etmemesi istendi.

Sağlık-Sen Duruma Tepki Gösterdi

Sağlık Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkan Vekili Mehmet Alper tarafından yapılan basın açıklaması ile birlikte Kalp Atışı hakkında tepki gösterildi. Basın açıklamasında dikkat çeken detaylar ise dizide hemşirelerin hastanede ruj sürmesi ve dedikodu yaparken gösterilmesi oldu. Mehmet Alper, bu konuda net bir şekilde yaşanılan rahatsızlığını dile getirirken, hemşirelik için böyle bir tanımlamanın yapılmış olmasının kabul edilemeyeceği vurgulandı. Başkan üstelik konuyla ilgili RTÜK’e de gerekli başvuruların yapılacağını ifade etti.

Diyaloglar Gerçek Değil

Dizideki diyaloglara da dikkat çeken başkan, dizideki olayların, karakterlerin ve konuşmaların hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını ve bu nedenle de sağlık sektörüne yönelik olumsuz bir imajın çizildiğini belirtti. Mevcut dizinin sektördeki herkesi rencide ettiğini ve üzdüğünü dile getiren başkanın bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti. Dizi için yapılan bu açıklamalar, aynı zamanda gözleri yapımcı ve oyunculara çevrildi fakat henüz eleştirilere dair herhangi bir açıklama yapılmadı bu bakımdan önümüzdeki günlerde bu olayın etkilerinin sürmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler