Ana SayfaÜnlülerİhanet İddiasıyla Boşanan Güzel Oyuncu Eşini Affetti...

İlgili Postlar

İhanet İddiasıyla Boşanan Güzel Oyuncu Eşini Affetti…

Aldatma haberleriyle eşi Mustafa Can Keser’ den ayrılan ve kısa süre önce eski eşini affeden ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, resmen barıştıklarını sosyal medya sayfasından yayımladığı aşk kokulu bir paylaşımıyla takipçilerine duyurdu. Detayları Haberimizde…

Damla Ersubaşı Eski Eşi ile Görüntülendi

İhanet İddiasıyla Boşanan Güzel Oyuncu Eşini Affetti…

Bir deöneme damgasını vuran dizi Sihirli Annem ‘ de hayat verdiği ‘Tuğçe’ karakteriyle bildiğimiz oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 senesinde Mustafa Can Keser ile dünya evine girmişti. Zeynep Nisa ile Zehra isimlerinde ikide evlatları olan çift, geçen yıl anlaşmalı bir şekilde boşanmış ancak sık sık evlatları için bir araya gelmişlerdi.

İlişkilerine Bir Şans Daha Verdiler…

Son zamanlarda yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla kafaları iyice karıştıran 33 yaşlarındaki Mustafa Can Keser ile 28 yaşındaki Damla Ersubaşı ikilisi, aralarındaki buzları erimişe benziyorki aşklarına bir şans daha verdi…

“Minik Kuş Geri Döndü”

Damla Ersubaşı İle Mustafa Can Keser, barıştıklarını kendi sosyal medya sayfalarından yaptıkları son bir paylaşımla takipçileri için duyurdu. Güzel oyuncu, paylaştığı son fotoğrafa “Kalbim” notunu düşerken, Mustafa Can Keser ise pozun hemen altına “Minik kuş geri döndü” yazdı.

Damla Ersubaşı: “Can Parçam”

Mustafa Can Keser ise Damla Ersubaşı ile paylaştığı benzer bir fotoğrafı, “Mis kokulum, can parçam” notuyla takipçilerinin beğenisine sunarken, aynı poza tepkisiz kalamayan güzel oyuncu “Can parçam” şeklinde yorum yaptı.

Damla Ersubaşı Kimdir?

Damla Ersubaşı paylaşım
Damla Ersubaşı paylaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler