Ana SayfaDedikoduİdo Tatlıses fit görüntüsünü ameliyata mı borçlu?

İlgili Postlar

İdo Tatlıses fit görüntüsünü ameliyata mı borçlu?

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses son günlerde magazin düntasının sık konuşulan isimlerinden biri oldu. Verdiği kilolarla gündeme gelen İdo Tatlıses, kilolarından mide küçülme ameliyatı olarak mı kurtuldu? Bugünlerde herkesin merak ettiği konunun detaylarına haberimizde ulaşabilirsiniz…

İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen İdo Tatlıses’in kısa sürede verdiği kilolar ve ardından gelen fit bir görünüme sahaip olmasıyla magazin dünyasında oldukça çok konuşulmuştu. Sosyal paylaşım platformlarını aktif bir şekilde kullanan ve çok sayıda kişi tarafın takip edilen genç şarkıcı İdo Tatlıses paylaştığı fotoğrafla yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi.

Bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisine müzik piyasasında yer edinen İbrahim Tatlıses’in kendi gibi şarkıcı oğlu İdo Tatlıses kendisine nasıl kilo verdiğini soran gazetecilere her seferinde şu açıklamayı yapmıştı; “şekerli, tuzlu ve yağlı yiyecekler yemeyi keserek iki haftada yaklaşık 10 kilo verdim.” ifadelerini kullanıyordu. Genç şarkıcı İdo Tatlıses’in bugün sosyal medyadan hesabından ‘iyi ki zayıfladın he’ paylaşımı hem takipçileri hem de magazin dünyası için olay oldu. İdo Tatlıses paylaştığı fotoğrafta karnındaki çizik akıllara ‘mide küçültme ameliyatı’ getirdi.

Kısa sürede cevap geldi.

Takipçilerinin ‘mide küçültme ameliyatı’ olduğunu iddia eden yorumları Genç şarkıcı İdo Tatlıses tarafından karşılıksız kalmadı. Takipçileri kadar magazin dünyası da bu konu hakkında kafa yormaya başlamıştı ancak İdo Tatlıses’ten cevap gecikmeden geldi. Kısa sürede sosyal paylaşım platformundan takipçilerine gerekli açıklamayı yapan İbrahim Tatlıses’in kendi gibi şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses konu hakkında şunları yazdı: “’Bu arada karnımdaki izi merak edenler için açıklıyorum 40 günlükken geçirmiş olduğum bir ameliyat izi.” Bu açıklamayı yaptıktan sonra herkesin akıllarındaki soru işaretlerini öldüren İdo Tatlıses takipçilerinin merakının ve süphelerinin de yersiz olduğunu göstermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler