Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun aldattığı eşinden şok açıklama: Bu deneyimi sevgiyle kucaklıyorum

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun aldattığı eşinden şok açıklama: Bu deneyimi sevgiyle kucaklıyorum

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun bir kadınla aldattığı eşi Hande Bermek, aldatma konusu ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. Olgun açıklamaları ile dikkat çeken Bermek, “Bu deneyimi, sevgiyle kucaklıyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Aldatma haberleri ile magazin gündeminde merkez haline gelen ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun 14 yıllık aldatılan eşi Hande Bermek, konu ile ilgili açıklama yaptı. Herkesin merakla beklediği açıklamada Bermek, Bu deneyimi, sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum.” dedi.

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Övet’e konuşan aldatılan eş Hande Bermek, “Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. İzin verirsen eğer ve hâlâ gerekliyse cevap vermem için biraz zamana ihtiyacım var.” diye konuştu.

Eşi Hande Bermek’in yanı sıra açıklama yaparak konu hakkında detaylı bilgi veren Murat Başoğlu, eşini aldattığı kadını tanımadığını belirterek olaydan dolayı yaşadığı büyük üzüntü ve pişmanlığı dile getirdi. Bermek’in açıklamaları merakla bekleniyor. Murat Başoğlu’nun da kendisini eşine nasıl af ettireceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler