Ana SayfaDedikoduAsena Atalay Tan Taşçı ile yakalandı

İlgili Postlar

Asena Atalay Tan Taşçı ile yakalandı

Caner Erkin’den boşandıktan sonra aşk hayatında pek bir hareketlilik olmayan ünlü sunucu Asena Atalay, Tan Taşçı ile görüntülendi. Boşanmanın ardından yeni yeni kendine gelen ve geçtiğimiz günlerde genç bir iş adamı ile birlikte görüntülenen Atalay, şimdi de ünlü şarkıcı Tan Taşçı ile görüntülendi. Akla ikilinin aşk yaşadığı geldi. Detaylar haberimizde…

Aşk dedikoduları başladı

Milli futbolcu Caner Erkin ile geçtiğimiz yıl olaylı şekilde boşanan ünlü sunucu Asena Atalay, geçtiğimiz günlerde genç bir iş adamı ile kulüpten çıkarken görüntülenmişti. Bu olay neticesinde adı iş adamı ile aşk dedikodularına karışan Asena Atalay, şimdi de ünlü şarkıcı Tan Taşçı ile görüntülendi.

Dondurmacıda görüntülendiler

Bodrum – Yalıkavak’ta bir dondurmacıda görüntülenen Asena Atalay ve Tan Taşçı’nın tedirgin halleri dikkat çekerken, ikilinin samimi görüntüleri yakalandı.

Tan Taşçı’yı Instagram’dan takibe aldı

Asena Atalay, Tan Taşçı’yı Instagram’dan da takibe alarak daha da dikkat çekti. Atalay, Tan’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma kalp imojisi bırakması ise, aşk dedikodularını alevlendirdi.

Asena Atalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler