Ana SayfaDizilerİçimdeki Fırtına Reytinglere Yenildi! Dizi Final Yapacak!

İlgili Postlar

İçimdeki Fırtına Reytinglere Yenildi! Dizi Final Yapacak!

Merve Boluğur, Gizem Karaca ve Yusuf Çim gibi iddialı isimler ile çekilmeye başlanan İçimdeki Fırtına yayınlandığı bölümleri ile birlikte reytinglerde istenen düzeye ulaşamadı ve dizi için final kararı alındı.

6. bölümü ile bu hafta izleyici karşısına çıkacak olan dizinin beklenen ilgiyi görememesi nedeniyle final kararı alındığı belirtildi. Final kararı tüm izleyenlerde şok etkisi yarattı. Öyle ki sadece 5 haftadan beri ekranlarda yayınlanan bir dizinin bu kadar kısa süre içerisinde reyting savaşında mağlubiyet alması, dizi sektöründeki durumun da ne kadar acımasız olduğunu gösterdi. Başrollerinde çok önemli isimler olması sebebiyle iddialı bir şekilde piyasaya giriş yapan ve ekranlarda yayınlanmaya başlanan İçimdeki Fırtına, yaşanılan bu olumsuz süreç sonrasında ekranlara veda edecek.

İçimdeki Fırtına Final Dikkat Çekti!

Dizinin final kararı aldıktan sonra ne zaman ekranlara veda edeceği tam olarak bilinmese de önümüzdeki günlerde detayların paylaşılması bekleniyor. Final kararı kesin bir şekilde duyurulan İçimdeki Fırtına’nın Star TV’deki macerası da yaşanan bu gelişmeyle birlikte sona erdi. Özellikle dizinin ilk bölümleri için yayınlanan fragmanlarda sezonun dizilerinden birisi olacağı ifade edilen İçimdeki Fırtına, çok kısa bir süre içerisinde reytingde geri kaldı.

İpek Kadılar tarafından senaryosu uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturuyor. Abdullah Yalçın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen çekimlerde üstlenici firma ise Aslan Film olmuştu. Dizide Merve Boluğur ve Gizem Karaca gibi çok önemli iki kadın oyuncunun yanı sıra Levent Can, Hatice Aslan ve Tarık Pabuççuoğlu gibi oyunculuk alanında oldukça iddialı isimler de yer alıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler