Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 15 Mart Bölümünde Melis Ve Kemal Ayrıldı!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 15 Mart Bölümünde Melis Ve Kemal Ayrıldı!

Kısmetse Olur 15 Mart günü yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölümde evdeki ilişkilerin hangi aşamada olduğu net bir şekilde görülürken özellikle evde yeni yer almaya başlayan Melis’in Kemal ile yaşadığı ilişki dikkat çekti.

Kemal ve Melis, Melis’in eve ilk girdiği günden itibaren önemli bir şekilde ilişkiye başlasa da yayınlanan son bölümü itibariyle iki ismin yolları ayırma kararı aldı görüldü. Sert yapısıyla dikkat çeken Melis, ilişkinin de zorlu bir şekilde geçmesini neden olurken özellikle 15 Mart Çarşamba günü yayınlanan yeni bölümde Melis ile Kemal’in çok ciddi bir şekilde kavga ettiği görüldü. Bu kavga ilişkinin devam etmesini de önlerken özellikle bu kavga sonrasında Mert’in Melis hakkında kesin kararı verdiği ve ilişkiye devam etmeme kararı aldığı belirtiliyor. Yayınlanan yeni bölüm sonrasında bu durum oldukça dikkat çekerken Melis ile Kemal’in ayrılmasının ardından Melis’in evde hangi aday ile tanıma yoluna gideceği de merak edilmeye başlandı.

Rabia Ve İlkay’dan Yeni Başlangıç

Kısmetse Olur 15 Mart yeni bölümünde dikkat çeken diğer detay ise Rabia ve İlkay oldu. Kırmızı odada baş başa kalan iki isim, birbirine karşı açık bir şekilde konuşurken ilişkiye başlanacağı belirtildi. Bu bakımdan Kısmetse olur 15 Mart günü yeni bir bölüm yeni bir ilişkiye sona ermiş olsa da özellikle Rabia ile İlkay arasında başlayan ilişki, evde yeni bir ilişkinin de başlamasını sağladı. Evde şu anda Adnan ve Didem’in yanı sıra iddialı bir şekilde ilişkilerine başlayan diğer bir çift Rabia ve İlkay olarak görülüyor.

Daha önce evde ilişki yaşayan fakat bu konuda beklentileri karşılayamayan Rabia, yeniden eve girdikten sonra İlkay ile şansını deneme kararı aldı. Kısmetse Olur 15 Mart günü yaşanan bu durum oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler